| |
Burak, Ülke olarak Ocak,Şubat Mart'ın ilk 10 gününü kaçırdık.
Güney daha sıcak artık, bu demek değil ki kar yağmaz. BAL Gibide yağar. Fakat Kış'ın göbeğindeki etkiyi göremeyiz. Bizler gördüklerimizi söylemeye devam edeceğiz tabi ki.
Serkan hocam son derece katılıyorum mesela bu sistem olasılıklar dahilinde fındık mahsulune zarar verme olasılığı var ama ilk başta siz ve biz bu görünen sistemi dobra dobra aktarmamız gerekir.
Serkan hocam akşam gfs ve ecmwf hakkında ne düşünüyorsun
Özellikle ecmwf
Serkan bey bu sefer azor destekli geliyor. nao nötr de. bence kar yağışı alırız gibi ama ne olacağı da belli olmaz.
(03-14-2018, 12:22 AM)Dolunay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey bu sefer azor destekli geliyor. nao nötr de. bence kar yağışı alırız gibi ama ne olacağı da belli olmaz. Ukrayna'da tepki beliriyor. Tüm soğuğu yukarı seviyelere çekerek yer sıcaklıklarını yükseltiyor. İlk atağın Devamında (bir kaç gün sonra) dediğiniz olabilir.
Ecmwf 240h beni şoke etti çünkü yb kuvvetlice aşağı indiriyordu enteresan günler bizi bekliyor.
Bu dalganın güneye inme ihtimali nedir serkan abi? Şuan mesafe olarak 6-7 KM uzaklıkta bana.
SUDAN ADAM
Yerden yükselime başladığı noktada oluşum devam ediyor.
Fakat hava'nın genel hareketi kuzeye doğru, bu hücre genişlerse ancak sana ulaşır. Hiç ummadığın anda tamda tepende yeni bir oluşum noktası patlak verebilir. Radar ve Uydudan takip edeceğiz. https://en.sat24.com/en/tu/visual |
| Konuyu Okuyanlar: |
| sirgalton, 29 Ziyaretçi |