| |
Forumumuz her geçen gün daha da gelişiyor yönetimimiz sürekli de gayret ediyor fırsat olursa tahminciler bulunursa onu da yaparlar emin olabilirsiniz.
KardanadamEmin ve Serkan Bey sizin değerli görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz, çocuklara bu Cumartesi günü kartopu oynarız diyeli 10 gün oluyor. Ben halen Cuma Cumartesi günleri iyi bir kar yağışı olacağına eminim. Bu arada location Beylikdüzü. Sevgiler,
ThunderSnow yazdı (01-12-2021, 04:24 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtiniz..
(01-12-2021, 04:20 PM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KardanadamEmin ve Serkan Bey sizin değerli görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz, çocuklara bu Cumartesi günü kartopu oynarız diyeli 10 gün oluyor. Ben halen Cuma Cumartesi günleri iyi bir kar yağışı olacağına eminim. Bu arada location Beylikdüzü. Sevgiler, Rahat olun, bugüne değin söylediklerimin arkasındayım, ALLAH'ın izniyle çocuklarınızla haftasonunda ve sonrasındada çok güzel vakitler geçireceksiniz...Herşey yolunda...
Beğenenler:
• adakar, Akın, angelusoO, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, hacimurat, kartutgunu, kral, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner
(01-12-2021, 04:41 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-12-2021, 04:20 PM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KardanadamEmin ve Serkan Bey sizin değerli görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz, çocuklara bu Cumartesi günü kartopu oynarız diyeli 10 gün oluyor. Ben halen Cuma Cumartesi günleri iyi bir kar yağışı olacağına eminim. Bu arada location Beylikdüzü. Sevgiler, Seviliyorsun taaaa o malum siteden beri,
Sisteme ilgili bir konu açacağız bu akşam.
Tüm detayları oradan paylaşacağız.
Beğenenler:
• adakar, Akın, akınatam, aligungen, Alp 1903, angelusoO, AZOR, Burak1980, Burçin tugay, byarslan, Captmehmet, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa, Fevzi, hacimurat, KardanadamEmin, Kartepemetin, kartutgunu, kral, Matikler, Memoli86, metzelder, Mturi, Olyosmanli, Özgür, snow41, Snowhits, snowözgür, SNOWSALİH, Snowsedat, taboo, ThunderSnow, volkan34tr
Sefa şu an Silivri çevresi nasıl?
Az önce hava birden gece oldu, kuvvetli fırtına ile hortumdan fışkırırcasına bir yağmur yağdı ve geçti 5 dakika içinde
SUDAN ADAM
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| bulcelik, 31 Ziyaretçi |