Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Şükürler olsun emin bey,paylaşımlarınızı sürekli takip ediyorum sizlerden böyle güzel KAR haberlerini duymak beni çok mutlu ediyor,bizlere ayırdığınız model takipleri için teşekkürü bir borç biliriz allahın izniyle vermiş olduğunuz tarihlerde istanbul beyaz gelinliğini giyip bizlerle dans edicek emekleri geçen tüm yorumculara teşekkürler.

resim

Bunun gibi birşey istiyoruz çok değil Smile

Ben bu yaşıma kadar böğle bir yağış toplamı görmedim 200.mm  Shok ates banana
resim

Emin bey tum israrlarimizla uzunca bir suredir soyledigimiz 13 sistemi kesinlesti gibi hepimize hayirli olsun israrla soyluyorduk 13 unde ilk kar yagisini alacagiz diye bir kayboldu bir duzeldi ama sonunda geliyor artik bizlerede o gunu bekleyip keyfini surmek kalir bu is bu kadar

(Son Düzenleme: 01-06-2021, 10:43 PM, Düzenleyen: Xooner.)

https://snowserkan.com/forum/polls.php?a...lts&pid=14

Erdoğan Hocam oy vermemişin yine. Önceki nedenden değildir umarım. 13-14 Ocak dersen 15-25 Ocak işaretle, kabulümüzdür Wink
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, snow41, Snowsedat, Yunus

EPS kar verdi, İstanbul'a. ECMWF'nin topluluk ürünü.
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin

Serkan bey forumda yok mu acaba

(Son Düzenleme: 01-06-2021, 11:56 PM, Düzenleyen: zerensefa.)

Kendisinin muhtemelen işleri var o yüzden ilgilenemiyor, bu gün yarın bir durum değerlendirmesi yapacaktır, bizde sizler gibi merakla beklemedeyiz. Coffee
SUDAN ADAM

Ens kontrol inşallah diğer modeller de ens uyar
resim

Son 3 yılda hep gözüktü ve sonra son 2-3 gün kala eridi sistem. İnşallah bu sefer tam tersi her güncellemede güçlenerek gelir. Herkes dua etsin Smile

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Əspəranza34, hacimuratt, KardanadamEmin, snowserkan, 67 Ziyaretçi