Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bekliyoruz Emin bey
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

14 Ocak ta giriş yapacak olan sistemle ilgili bir yazı okudum sizinle aşağıda paylaştım. Bu bize gelecek olan siklon tam olarak nedir açıklarsanız aydınlatmış olursunuz beni.

""iki tip siklon var, biri sapatik, tropik bolgelerde ve yaz mevsiminde gorunur digeri ekstratropik, bu da kis mevsimlerinde gorulur. bizim ulkemize ugrayacak olan ekstratropik. cok siddetli ruzgarlari da beraberinde getirir. bolgelere gore de farkli isimleri olur, Çin de tayfun diyorlar Avustralya da willy wille. hani su filmlerde hava durumunu gosterirken donen goruntuler olur ya, merkezde toplanan dairesel hareketler (girdap), heh iste onlar siklonu temsil ediyor.

Yani ozetle, oyle bir yagis geliyor ki, nutkumuz tutulacak.""

Şurada hareketli günlere kalmış 1 hafta Serkan Bey ortalarda yok. Gelse de şöööööyle bir değerlendirme yapsa.. Big Grin
  Beğenenler:
  • Emre10, hacimurat, KardanadamEmin, Ümittt

GFS' den yine  sıcak senaryo çıktıları geldi...sıra güncel diyagramları bekliyoruz...Panik yapmayın, daha çok hop oturup, hop kalkacağız, bu işin heyecanıda burda zaten.. thumbsup   Spiteful Smile  
resim

resim

resim

resim

Yılbaşı öncesi sistem yokken forum daha canlı idi, şimdi ufakta belkli 1 yıldır ilk defa ciddi bir sistem emaresi var forumda ölü toprrağı var sanki?
Serkan bey sizin yorumlar olmasın tadı tuzu olmuyor. Sağolsun Azor , Emin bey paylaşım yapıyorlar.

(01-04-2021, 02:19 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yılbaşı öncesi sistem yokken forum daha canlı idi, şimdi ufakta belkli 1 yıldır ilk defa ciddi bir sistem emaresi var forumda ölü toprrağı var sanki?
Serkan bey sizin yorumlar olmasın tadı tuzu olmuyor. Sağolsun Azor , Emin bey paylaşım yapıyorlar.

Tşkler, değerli KARdeşim...Saygılar... thumbsup

Bu gece saatlerinden itibaren giris yapiyor yarin yagisli bir gun olacak carsamba gunu yagis 1 gunluk aranin ardindan tekrar basliyor bugun 20 derecelere kadar cikan sicaklik cuma gunune kadar yagisa ragmen 15 - 16 larda cuma gunu sicakliklar 8 - 10 derecelere geriliyor ayin 12 sinden itibaren 5 - 6 derecelere dusuyor
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın, Olyosmanli, Snowsedat

Gfs öğle güncellemesi 
Durum fena öğlede böylede kara gömüldük Perşembe cuma son noktayı koyarız biz koydukta sağlamasını yapalım o günlerde
resim
resim

Diyagramlar iyi güzel hoş da, 
Şu aşağıdaki Ömerli baraj gölü fotoğrafına bakıp ne gelecekse bir an önce gelsin diyorum. 

Kim çekmiş bilmiyorum, internette denk geldim; çekenin eline sağlık. Üstelik bu 2 ay öncesi. 

resim

Ayin 12 - 13 undeki sicakliklarin 4 - 5 derecelere dusmesi bir seylerin sinyalini veriyor gibi SURPRİZLERE açik
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
Snow Gökhan, 63 Ziyaretçi