| |
Hocam ben hiç anlamıyorum yıllardır takip ederim sizi. Fakat şunu hep duyardım haftasonu modelleri pek doğru bilgiler vermez diyordunuz aklımda kalmış. Haftasonları hep kötü çıkardı düzelir diye umut ederdik, şimdi haftasonu da iyi mi çıkmış oluyor?
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kartat, kral, mehmet karsever, Recep34, Snow Gökhan, snow41, Snowreis1360, Snowsedat
Emin bey sizde gunlerdir burdan paylasiyorsunuz geliyor geliyor diye AZOR da paylasiyor tum pozitif dusuncelerle SIBIRYA EKSPRESI geliyorrrr
Serkan bey bu dediginiz yere yapisacak cinsten kar icin siz bir tarih verebiliyormusunuz hee 1 - 2 gun oncesi sonrasi olmak kaydiyla gerci siz nokta soyluyorsunuz ya
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Keremburada, kral, mehmet karsever, Snow Gökhan, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, Snowtime
Yagissiz kurak ve ilik gunlerin acisi cikacak anlasildi
https://youtu.be/iZYJKZGStho https://youtu.be/ZV7FXD4_2P8
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BATU1963, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Keremburada, Snowsedat
(01-02-2021, 04:09 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey SİBIRYA EKSPRESİ nin sibiryadan hareket ettigini soyledi Acele etme Ahmet KARdeşim..Tren daha henüz kalkmadı, son kontroller ve yolcu yerleştirmeleri yapılmakda..ALLAH'tan bir mani olmazsa, ben vakti saati geldiğinde Kondüktör olarak geliyor diye startı vereceğim..Sanıyorum önümüzdeki hafta içi gidişata göre yola çıkaracağım..
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Poyraz, snow41, Snowsedat, Snowtime
Arkadaşlar ilk defa birseyler yolunda gitmeye başladı. Sakince gelişmeleri izleyip ayın 10 undan sonra olacak değişimlere kilitlendik. Allah bir mani vermezse uzun yıllar sonra beyaz masalımızla buluşacağız bu defa.
Mikroplar ölecek, toprak kar suyuna doğacak, barajlar dolacak, yorgun ruhlarımız ve gözlerimiz huzur bulacak, çoluk çocuk büyük küçük karla hasret gidereceğiz Allah ın izniyle. Şimdilik takibe devam ancak gözükenler karşısında heyecan yapmamak mümkün değil... Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BATU1963, Burak1980, Captmehmet, Emre10, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, mehmet karsever, Poyraz, Snow Gökhan, Snowreis1360, Snowsedat,
(01-02-2021, 04:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-02-2021, 04:09 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey SİBIRYA EKSPRESİ nin sibiryadan hareket ettigini soyledi Siz ordan hareket edince haber verin bende Gebze istasyonda karsilamaya cikarim 3 yildir bekliyoruz |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, efe90, Əspəranza34, hacimuratt, 46 Ziyaretçi |