Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Hocam ben hiç anlamıyorum yıllardır takip ederim sizi. Fakat şunu hep duyardım haftasonu modelleri pek doğru bilgiler vermez diyordunuz aklımda kalmış. Haftasonları hep kötü çıkardı düzelir diye umut ederdik, şimdi haftasonu da iyi mi çıkmış oluyor?
  Beğenenler:
  • Snowsedat

SİBİRYA EKSPRESİ....Türkiye tatili için son hazırlıklarıni yapıyor..Yolcuları rezervasyonlarına devam ediyor..Biletler tükenmek üzere..Uzun süreli yatıya geliyor...Türkler misafirperverdir deyip bizlerde lâyıkıyla ağırlıyacağız misafirlerimizi..Ülkemize doğru rayları döşüyoruz... Smile thumbsup Spiteful thumbsup
resim

Emin bey sizde gunlerdir burdan paylasiyorsunuz geliyor geliyor diye AZOR da paylasiyor tum pozitif dusuncelerle SIBIRYA EKSPRESI geliyorrrr

Serkan bey bu dediginiz yere yapisacak cinsten kar icin siz bir tarih verebiliyormusunuz hee 1 - 2 gun oncesi sonrasi olmak kaydiyla gerci siz nokta soyluyorsunuz ya
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-02-2021, 03:06 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Dönüp dönüp vuracak bu Sinoptikle 
resim
Toplam yağış
resim

(Son Düzenleme: 01-02-2021, 03:37 PM, Düzenleyen: snow41.)

Yagissiz kurak ve ilik gunlerin acisi cikacak anlasildi

https://youtu.be/iZYJKZGStho

https://youtu.be/ZV7FXD4_2P8

Emin aman aman Nazar değer ????
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin

Emin bey SİBIRYA EKSPRESİ nin sibiryadan hareket ettigini soyledi
  Beğenenler:
  • BATU1963, Burak1980, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin

(Son Düzenleme: 01-02-2021, 04:16 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(01-02-2021, 04:09 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey SİBIRYA EKSPRESİ nin sibiryadan hareket ettigini soyledi

Acele etme Ahmet KARdeşim..Tren daha henüz kalkmadı, son kontroller ve yolcu yerleştirmeleri yapılmakda..ALLAH'tan bir mani olmazsa, ben vakti saati geldiğinde Kondüktör olarak geliyor diye startı vereceğim..Sanıyorum önümüzdeki hafta içi gidişata göre yola çıkaracağım.. thumbsup Smile Spiteful thumbsup

Arkadaşlar ilk defa birseyler yolunda gitmeye başladı. Sakince gelişmeleri izleyip ayın 10 undan sonra olacak değişimlere kilitlendik. Allah bir mani vermezse uzun yıllar sonra beyaz masalımızla buluşacağız bu defa.

Mikroplar ölecek, toprak kar suyuna doğacak, barajlar dolacak, yorgun ruhlarımız ve gözlerimiz huzur bulacak, çoluk çocuk büyük küçük karla hasret gidereceğiz Allah ın izniyle.

Şimdilik takibe devam ancak gözükenler karşısında heyecan yapmamak mümkün değil...
Kar Mutluluktur 

(01-02-2021, 04:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-02-2021, 04:09 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey SİBIRYA EKSPRESİ nin sibiryadan hareket ettigini soyledi

Acele etme Ahmet KARdeşim..Tren daha henüz kalkmadı, son kontroller ve yolcu yerleştirmeleri yapılmakda..ALLAH'tan bir mani olmazsa, ben vakti saati geldiğinde Kondüktör olarak geliyor diye startı vereceğim..Sanıyorum önümüzdeki hafta içi gidişata göre yola çıkaracağım.. thumbsup Smile Spiteful thumbsup

Siz ordan hareket edince haber verin bende Gebze istasyonda karsilamaya cikarim 3 yildir bekliyoruz
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Poyraz

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, efe90, Əspəranza34, hacimuratt, 46 Ziyaretçi