| |
Çok kolay sordum
Hemen bildiniz. Sizlere zaman içerisinde daha zorlarınıda soracağım
(03-03-2018, 01:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok kolay sordum Silivriye en çok o sene kar yağdı abi oradan biliyorum bizim efsanemizdir o sene. Geçen seneki sistemde bize düşen kar yok gibi bişeydi. İstanbul için bir efsane fakat Silivri için tam bir Kestaneydi.
SUDAN ADAM
Bayrampasa da 2. Kez dolu etkili. Ilk yagdigindan daha buyuk yagdi. Simdi kirmizi kutle nereyi isabet edicek bekliyoruz.
Serkan bey yarın istanbulda hava nasıl olucak öğrenebilir miyiz acaba?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK!
Yarin bence sicak havayla soguk havanin karsilasmasiyla temmuzdaki gibi bir aksiyon olabilir.
Serkan abi görüyorsun değil mi? sen şahitsin
o squall line belki bize 30 km uzaktaydı daha az belki. Sonra Kuzeye doğru çekti gitti. Daha sonra Marmarada bir squall line daha oluştu. Ve başlangıç noktası bu sefer Küçükcekmece açıklarındaydı. Silivriyi atladı geçti İstanbula vallahi ağlayacağım ya.
SUDAN ADAM
(03-03-2018, 01:39 PM)kadıkköylüA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey yarın istanbulda hava nasıl olucak öğrenebilir miyiz acaba? Yine yağışlı,rüzgar güneyden daha kuvvetli esecek.öğleden sonra 10 dereceden fazla düşüş var. Akşam saatlerinde Sıcaklık;5-6 derecelere gerileyecek. (03-03-2018, 01:47 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi görüyorsun değil mi? sen şahitsin Rota dışındasınız sefa,
Teşekkürler. Peki bugünkü gibi dolu geçişleri bekleniyor mu
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK!
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, Özgür, taboo1, 11 Ziyaretçi |

Geçen seneki sistemde bize düşen kar yok gibi bişeydi. İstanbul için bir efsane fakat Silivri için tam bir Kestaneydi.