| |
Bölünme gerçekleşecek gibi duruyor.
Bu hareketin yorumu ısınmadan farklı olarak yapılmalı.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, bokers36, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral,
(12-27-2020, 06:06 PM)Snowreis1360 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Hocam bize bölünme yaramıyor değil mi?Isınma gerçekleşiyor oda yaramıyor. Bölünme yaramıyor diye bir kural yada kesin bir yargı yok. Nerede bölündüğü ve bölünme sonrasındaki hareket de önemli. Bölünme çok daha şiddetli soğuğu alt seviyelere bırakır. Bir kaç gün geçsin hareketi netleştirelim sırf bu sistem beklentisine dair bir konu açacağım. Daha detaylı yorumlar yaparız inşallah.
Beğenenler:
• adakar, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, ThunderSnow
Bize en çok displacement yarıyor diye duymuştum da ondan sordum.Teşekkürler serkan hocam
(12-27-2020, 06:17 PM)Snowreis1360 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bize en çok displacement yarıyor diye duymuştum da ondan sordum.Teşekkürler serkan hocam Gerçekten öyle bir korelasyon yok. Stratosfer girdabının SSW,Yer değiştirme ve Bölünme yaptığında etkisi tam olarak nasıl olur bilinmiyor. Bölünme hareketinde 2 farklı ısınma bölgesi var oda bölünüyor. Her hareket birbirinden bağımsız..
Beğenenler:
• adakar, Emirsiyahbeyaz, Emre10, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral,
Ocak son haftası sanırım herkesi tatmin edecek kar ve soğuk havayı alabileceğiz.
Serkan bey, bir sorum olacak.
Geçmişte bölünme veya yer değiştirme olaylarında efsane olarak aldığımız,sistemler varmıdır acaba? Tşk |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 25 Ziyaretçi |