| |
(12-20-2020, 09:08 PM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam hayırlı akşamlar bu pandemi gün lerinde evde sizler in paylaşım LARI ile neşeli Bi şekilde geçiyor ben ve benim gibi lar deli leri o güzel beyaz taneler e kavuşmak istiyoruz merhaba SİZ DEN RİCAM BU GFS VE ECM GİBİ SİSTEM LERİNİ HAVA OLAYLARI NI NASIL TAHMİN ETTİKLERİ Nİ İZAH EDEBİLİRSEN HEPİMİZ Bİ NEPZE FAYDA LANMIŞ OLURUZ TEŞEKKÜRLER Hayırlı akşamlar, Daha önce bu konuya değinmiştim. Linkleri aşağıya bıraktım gitti.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL,
Onceden bazen kar tamamen kalkmadan yagdigi seneleri biliyorum kucukken. Annem sabah sobayi yakarken sabah kar yagiyor derdi . Sabah kahvaltimiz bile farkliydi. Sobaninn ustune ekmek isitip yag surer bi taraftan kar yagisini izlerdim.
Hatta hangi sene hatirlamiyorum 2001 ya da 2002 olmali 1 ay boyunca kar tamamen kalkmadigini hatirliyorum istanbulda Ankaranin muazzam soguklari vardi tv den izlerdik. Eksi 15 20 lerde gezerdi gece sicakliklari
Beğenenler:
• Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, snow41, Snowaddicted, snowerhan, Snowsedat, snowserkan,
Serkan bey 26 ve 27 sine kadar 1 hafta var. Ay sonunda sistem var demistiniz ? Ay sonunda sistem var mi mi yok mu bunu acikliga kavustursak. 15 inden sonra modeller duzelecek demistiniz
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Memoli86, mirhan, muratg,
Su an icin Aralik ayinin basinda Serkan beyin soyledigi aralik sonu ocak ilk haftasi araliginda bir degisiklik yok kendisininde dedigi gibi 28 Aralik - 5 Ocak arasi bir sistem var Bu aralik sistemin gelecegi tarih araligi sistemin suresi degil 28 Aralikla 5 Ocak arasi bir sistem giris yapacak bu yilbasi aksamida olabilir 28 aralikta 3 ocakta yani su an icin 28 Aralik - 5 Ocak arasi bir tarihte mujdemiz gelecek
Arkadaşlar Serkan abimiz net bir tarih vermedi ay sonu ay başına odaklanın dedi ısrarla bir tarih istemeyelim. Serkan abi daha 1-1,5 ay önceden belirtmişti ARALIK SONU OCAK BAŞI....
Herkese iyi geceler dilerim...
Serkan bey 28 aralık - 5 ocak dediyse o kar buraya gelir pert olucak inşallah ist.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| adakar, 33 Ziyaretçi |