Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-20-2020, 05:18 PM, Düzenleyen: Snowsedat.)

Emin paşa hoşgeldin, 2 gün yoğun işlerimden dolayı siteye giremedim yarım saattir mesaj okuyorum, sayfa 1975'ten beri
Seni tekrardan görmek çok güzel
HOŞGELDİN..

bünyamin sürmeli ocak ayınıda kapatmış nerdeyse şaka gibi. nerden bakıyr verilere nasıl bu kadar emin olabiliyor?
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Yıllardır bu forumdayım az mesaj yazarım (bilmediğim şeylerde ahkam kesmeyi sevmem). İşin teknik kısmını hiç anlamam. Ama net olarak söyleyebileceğim şeyler var.Birincisi hafta sonu yayınlanan kurumsal veriler hiçbir zaman tutarlı olmamıştır. Ne hikmetse hafta sonu verileri çok büyük yüzde ile genel tahminlerle hep çelişmiştir. Ve yine ne hikmetse kötüyü baz alarak olumsuzluk havası yayan ve bundan da etkilenen geniş bir kitle var.Diğer yandan Serkan Bey ya da diğer arkadaşların tahminlerini kanun gibi gören ve o asla yanılmaz gibi bir felsefe ile yaklaşan bir kitle de var. Evet tahmincilerimiz çok başarılı forumumuzda ama bu adamlar insan yahu. Bu kadar değişken verilerin olduğu ve temelinin tahmine dayalı olduğu bilim dalında amatörlüklerini ısrarla vurgulayan insanlara karşı idam sehpası kurmaktan vazgeçin arkadaşlar. Adamların üstüne bu kadar stres yüklemekten vazgeçin. Bu arkadaşlarımız da yanılmak istemez ama ama bu dizilimleri alçağını yükseğini AO sunu NAO sunu bu adamlar atmosfere diziyor gibi muamele yapmayın gözünüzü seveyim .Hani diyorlar ya  AZ SALIN  bu adamları. Tahminci kardeşlerim ben benim gibi düşünenler arkanızdayız.BİLDİĞİNİZ YOLDAN YÜRÜYÜN.

herkese saygılarımla

Ayin 26 sindan itibaren etkili yagislar geliyor yagmur seklindeki yagislar biraz daha etkili sonrasinda zaten yilbasi ve arkasindan bekledigimiz ozledigimiz gunler gelecek zaten en gec haftaya bugunlerde artik yilbasi ve sonrasi sistem netlesmis olacak biraz daha bekleyelim arkasi senlik olacak
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

Sıkı tutunun arkadaslar buzul cagina giriyoruz carmbadan itibaren. Gozunuz camlarda olsun
  Beğenenler:
  • Snowsedat

(12-20-2020, 05:02 PM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin paşa hoşgeldin, 2 gün yoğun işlerimden dolayı siteye giremedim yarım saattir mesaj okuyorum, sayfa 1975'ten beri
Seni tekrardan görmek çok güzel
HOŞGELDİN..

Hoşbuldum, Sedat KARdeşim.Güzel düşüncelerin ve sözlerin için çok tşkler..Sağol, varol..Sevgiler ve saygılar.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(Son Düzenleme: 12-20-2020, 06:26 PM, Düzenleyen: AZOR.)

12 Aralıkta bilmediğimiz şeyi artık biliyoruz hedef Ocak başı thumbsup
12-16-2020, 09:31 PM

Yukarıda bizim bilmediğiz bir  şeyler oluyor resim
Çok yakındaaaa......

Ao nötre döndü Ocak başı sistem var diyorresim
Not:   тaяaηтυℓa   üstad tasdiklermisin 

Serkan hocam Fenerbahçe gibisin valla insallah bu kısmetsizlik dönücek ???
  Beğenenler:
  • BATU1963

(Son Düzenleme: 12-20-2020, 10:14 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

resim

Aman dikkat carsamba gunu ayazda kalmamaya calisin atkilarini eldivenlerinizi hazirlayin soguk sölen carsambadan itibaren basliyor.
Bizi izlemeye devam edin ?

Herkesin gördüğü gibi ayın 26-27 sinde hatrı sayılabilecek yağış alacağız işallah...Hafta içi görünen yılbaşı ve ocakbaşı kar ihtimali neredeyse yok olmuş...Yarın tekrar görüneceklermi hep birlikte göreceğiz.GFS ana senaryoda neredeyse ocakbaşı kül olmuş...Valla Serkan Ustam uzun vade tahminiyle yine bu sistemi getir Kardan Heykelini dikeceğim...Saygılar.

Konuyu Okuyanlar:
adakar, Akın, 49 Ziyaretçi