Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Soğuklar hunharca, acımasızca üzerimize gelsin. Bize nefes aldırmasın. Tepemize çığ düşürsün. Rüzgarlar binalarda uğuldasın inşallah...

İnşallah serkan abim çok özledik tek sevdam kar bana huzur veriyor mutluluk zirvede oluyor sıkıntılar bir müddet unutuluyor havayı temizliyor nefes aldıgında kendine geliyorsun ve o karda yürümek sonra o kardaki sessizlik ve anbians oluşumu süper.

Serkan bey sizden bunlari duymak ayri bir guzellik insallah gerceklesir ki gerceklesecegine icten inaniyorum haydi hayirlisi surda bisey kalmadi 15 gun daha sabredelim

Serkan hocam ağzınızdan bal damlıyor Wink)
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, Snowsedat, snowserkan

(12-11-2020, 04:16 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıl sonu- Yılbaşı civarı beklediğimiz desen şu şekilde;

Azor yükseğinin kuzeye tırmanarak kutup yükseği ile birleşmesini ve batı hattını kapatmasını, Soğukların kuzeydoğu - Kuzey - Kuzeybatı kıvrımı ile yurdumuza Karadeniz ve balkanlar üzerinden hunharca Dash  girmeye çalıştığını ve acımasızca girdiğini göreceğiz bunu bekliyorum.

Şimdilik bu patterni, bu deseni, bu kalıbı ben bekliyorum yakında model ve uzun vade okumasını bilen herkes aynı beklentiye girecek inşallah.

resim

resim

Ocak sonu yeni bir efsane olur mu Serkan Hocam.Sanki 4-5 günük ciddi bir sistem gelebilir gibi ne dersiniz?
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, Emre10, Snowsedat, snowserkan

Gfs den güzel hareketler
resimresim

Soba ve Baca Gazı Zehirlenmelerine Dikkat!

Beklenen Hadise
Kuvvetli Rüzgar

Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara güneyi, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun güney ve batısında beklenen kuvvetli güneyli rüzgarların meydana getirebileceği soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı
12.12.2020 00:00-13.12.2020 23:59

Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Rüzgar
  Beğenenler:
  • Burak1980, Erol Bıldırcın, Snowsedat, snowserkan

Gfs 15 günlük toplam yağış
resim

Serkanım karabiberim çok mutlu oldum bu tahminden . Kuraklık bitiyor inşallah az kaldı "Brutal cold and snow is coming " Ao yu özellikle naoyu çok beğendim sistem gelmezse dükkanı kapatıp gidelim derim tabii başka veriler de var bakalım ne olacak

Hem acımasız hemde ansızın. Herkes için freddo gelato

Konuyu Okuyanlar:
efe90, sirgalton, snowserkan, 80 Ziyaretçi