| |
Soğuklar hunharca, acımasızca üzerimize gelsin. Bize nefes aldırmasın. Tepemize çığ düşürsün. Rüzgarlar binalarda uğuldasın inşallah...
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kartutgunu, kral, Özgür, Poyraz, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan, Xooner
İnşallah serkan abim çok özledik tek sevdam kar bana huzur veriyor mutluluk zirvede oluyor sıkıntılar bir müddet unutuluyor havayı temizliyor nefes aldıgında kendine geliyorsun ve o karda yürümek sonra o kardaki sessizlik ve anbians oluşumu süper.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Poyraz, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan, succinct, ThunderSnow, Xooner
Serkan bey sizden bunlari duymak ayri bir guzellik insallah gerceklesir ki gerceklesecegine icten inaniyorum haydi hayirlisi surda bisey kalmadi 15 gun daha sabredelim
(12-11-2020, 04:16 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıl sonu- Yılbaşı civarı beklediğimiz desen şu şekilde; Ocak sonu yeni bir efsane olur mu Serkan Hocam.Sanki 4-5 günük ciddi bir sistem gelebilir gibi ne dersiniz?
Soba ve Baca Gazı Zehirlenmelerine Dikkat!
Beklenen Hadise Kuvvetli Rüzgar Beklendiği Yer Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara güneyi, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun güney ve batısında beklenen kuvvetli güneyli rüzgarların meydana getirebileceği soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir. Başlama-Bitiş Zamanı 12.12.2020 00:00-13.12.2020 23:59 Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Rüzgar
Serkanım karabiberim çok mutlu oldum bu tahminden . Kuraklık bitiyor inşallah az kaldı "Brutal cold and snow is coming " Ao yu özellikle naoyu çok beğendim sistem gelmezse dükkanı kapatıp gidelim derim tabii başka veriler de var bakalım ne olacak
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, Poyraz, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, bokers36, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hunter, jacobsss, kral, Memoli86, mirhan, nosnownoparty, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, sirgalton, snowserkan, 80 Ziyaretçi |

)