Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Heyyy be 1991 senesinin 3 Aralık ı aynı idi orta Akdeniz ve balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı hava özledik be hem siklon hem bereketli yağışlar hey Allah IM meşhur 87 kıçının meşhur şarkı sı emel Sayın ve yağdır mevlam su
  Beğenenler:
  • hacimurat, Snowsedat, snowserkan

Gem 3 Aralık kadar toplam kar
resim

(11-23-2020, 11:05 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gem 3 Aralık kadar toplam kar
resim

Bu yagis haritasina gore avrupa yakasi ve gebzede ince bir ortu yapabilecek gorunuyor en azindan araba ustleri ve catilarda
  Beğenenler:
  • Burak1980, Erol Bıldırcın, mehmet karsever

Eskiler bilirler kışın lodos arkası kargetirir 3 aralık öncesinde lodoslu hava var 1 aralık gündüz hissedilen sıcaklık17-18 derecelere kadar çıkacak bu arada marmara bölgesi baca zehirlenmelerine karşı aman dikkaatt

(Son Düzenleme: 11-24-2020, 01:10 AM, Düzenleyen: snowsnow.)

(11-23-2020, 11:12 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-23-2020, 11:05 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gem 3 Aralık kadar toplam kar
resim

Bu yagis haritasina gore avrupa yakasi ve gebzede ince bir ortu yapabilecek gorunuyor en azindan araba ustleri ve catilarda

tarih yaklaştıkça haritadaki güzel görüntü kaybolmaz inşallah

(11-23-2020, 10:59 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yani bu yıl kuraklık yaşanırken bir dahaki yıl barajlar taşacak.

2020 kışında 1cm kar göremezken 2021 yılında 1,5 metre kar görecek İstanbul.

İklim tam anlamı ile değişmedi daha, değişim öncesindeki sapıtma dönemi demek çok daha doğru olur.

abi öyle güzel yazmışsın ki içim kıpır kıpır oldu inşallah diyorum .

Sıcaklık değerleri Aralık ilk haftası için kar yağacak düzeyde değil gibi.Gem öyle verse de diğer modeller pek öyle demiyor.
  Beğenenler:
  • Raulmarul

İstatistikler ne der bilmiyorum ama Eylül ve Ekim ayı bence ortalamanın epey üzerinde idi.
  Kasım ayı ise altında bu kadar aşırı sıcaktan sonra bir dengelenme bekliyordum ins bunu kurak geçen bir Kasım ayı ile gecistirmemisizdir .
 Halen daha yağış çok az olduğu için bence yağışlı bir periyot olmasi lazım aralik sonu Ocak ayı başı o zamanlara denk gelirse bence soğuk olacak 
Ayrıca hiç bilimsel olmayan ama aklıma yatan bir konuda var oda pandemi sebebiyle özellikle bahar aylarına gelen bir temizlenme oldu o ara doğa bir nefes aldı bence bununda bir etkisi olacak 
2016 dan beri bana göre İstanbul'a sadece bir kere kar yağdı 2017 Şubat sonu Mart başı öyle biseydi diğerleri bana göre kar yağdı denecek hadiseler degildi
E bu kadar ara verince dışarıdaki soğuk havayı da bu mevsimde hesaba katarak bence iyi bir kış olacak 
İns

Sisin üstü daha güzel bence
https://twitter.com/sputnik_TR/status/13...33313?s=19

Bugun aksam saatlerinde yagis gelicek ama ciliz yagis
  Beğenenler:
  • Burak1980, Raulmarul, snowserkan, volkan34tr

Konuyu Okuyanlar:
Ftherdem, KardanadamEmin, 59 Ziyaretçi