| |
Dekler oluşuyor fakat avrupa yakası sınırından geçerken parçalanıyor ve etkisini kaybediyor. Buna da şükür. Yine parçalar azda olsa geliyor.
Bu senenin özeti : Soğuk var yağış yok
Yağış var soğuk yok
Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
Trakya civarında cold frontogenesis mevcut (noktalı ayrık mavi üçgen)
Yani, soğuk cephe oluşumu (doğumu) var. yer kartına yansımış hareket ederek gelişimini tamamlarsa, geçtiği alanlara yağış bırakacaktır. Aşağıda yer kartında istikameti görünüyor ![]()
İçimden bir ses yaklaşık 2 saat sonra ucundan acık da olsa kar sağnağı alacağız diyor.Umarım bu ses bana yalan söylemiyordur.
Serkan abi benim gibi anlama özürlü birisi için detaylı bir şekilde anlatabilir misin?
Yani Trakyadan bir yağış mı giriş yapacak onu mu demek istiyorsun
SUDAN ADAM
(03-01-2018, 12:02 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi benim gibi anlama özürlü birisi için detaylı bir şekilde anlatabilir misin? Anlamayacak ne var ? soğuk cephe doğumu var,yeni bir cephe doğuyor. Bu terimleri öğrenin kardeşim Cephe geçişi sırasnda ve soğuk sektör girdiğinde yağış olacak. Çok anlattım ben bunları zamanında. Cephe marmara'ya ilerlerse yağışta ilerler. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, Əspəranza34, 37 Ziyaretçi |

Yani Trakyadan bir yağış mı giriş yapacak onu mu demek istiyorsun