| |
Sıcaklık düşüşe geçmeye başladı. Pendik taraflarındayım kar küreme araçları hazırda bekliyor. Biraz önde kaldırımlara tuzlama calismasi yaptılar.
Beklemedeyiz
Güneşli, soğuk, birazda rüzgarlı İstanbul, Maltepe'sinde, Cumadan çıktıktan sonra elime çayımı aldım, işyerimin önünde az sonra uzun süre ayrı kalacağımız güneşin tadını çıkarıyorum..Ohh miss gibi güneşlenmenin verdiği ılık rüzgarı şimdilik ciğerlerime çekmekle meşgulüm. Masmavi gökyüzünü, slow bir müzik eşliğinde doyasıya seyrediyorum....Heryerde sanki derin bir sessizlik var, ( fırtına öncesi sessizlik misali
) Güneşle konuşuyoruz o beni bırakmamak için diyorki benimle iyi vakit geçiriyorsun, seninle kalmamı istermisin? bak seni ısıtıyorumda.... Bende cevap olarak, burada bence daha fazla kalmamalısın, malum Şubat ayındayız, senin yerin ve tadın Haziran, Temmuzda güzel oluyor, şimdi pek buralarda daha fazla boşa vakit harcamadan, ve Sibirya timsahı kapıda heran girmeyi bekliyorken sen iyisimi tıpış tıpış seni özleyenlerin, sevenlerin diyarına yol almalısın, artık buralardan sana ekmek çıkmaz, bak biraz daha durursan beni bile eriteceksin. Nasıl olsa Nisandan sonra seninle bol bol vakit geçirecek günlerimiz olacak, haydi daha fazla buralarda heba olma dedim,karşılıklı sarıldık, ağlaştık.....veda ederken hüzünlü, hüzünlü arkasından bakakaldım... Birkaç saat içinde yeni misafirimizi karşılamak üzere kapıyı Sibirya canavarına açtım, haydi buyur gir içeri bak semaverde çayıda koydum, bir müddet senle hoşca vakit geçireceğiz diyerek, misafiperverliğin gereklerini yerine getirmek üzere yeni koşuşturmacalara yelken açtım....( Kardanadamada bu yakışırdı öyle ya... ) İşte eyle...biz böyle misafirperver bir milletiz, saygıda kusur etmeyiz. Sibirya hoşgelmiş, sefalar getirmiş...
Beğenenler:
• Abdullahkara61, adakar, angelusoO, AZOR, Beatum, Burak1980, byarslan, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa,
Esenyurt hava simsiyah oldu fırtına öncesi sessizlik güneş yok oldu direk kar olarak başlarmı acaba
Arkadaşlar sistem başlamıştır hayırlı olsun inşallah beklentimiz 10 kattı olsun artık radara odaklanalım
(02-07-2020, 02:38 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güneşli, soğuk, birazda rüzgarlı İstanbul, Maltepe'sinde, Cumadan çıktıktan sonra elime çayımı aldım, işyerimin önünde az sonra uzun süre ayrı kalacağımız güneşin tadını çıkarıyorum..Ohh miss gibi güneşlenmenin verdiği ılık rüzgarı şimdilik ciğerlerime çekmekle meşgulüm. Masmavi gökyüzünü, slow bir müzik eşliğinde doyasıya seyrediyorum....Heryerde sanki derin bir sessizlik var, ( fırtına öncesi sessizlik misali Emin abi sanki bir romandan dizeler okur gibiydim çok güzel yazmışsın bu akşam umarım İstanbul geneli bu dediklerinden nasibini alır ilçeler arası yağış değişiklik gösterecek gibi ama herkesi mutlu edecek görüntülere saatlere kala umarım tadını hep beraber doya doya çıkarırız.. Çok bekledik çok özledik bu bekleyişimize değer inşaAllah..
Artık bir şey sormayalım anı yaşıyalım 2017 de unutmayalım beklemediğimiz hava olayı olmuştu
Herkesin tahminini ötesine çıkmıştı İstanbul bu sistemde -3 hatta 4 görebilir doğu ,batı,orta Ecmf batı diyor gfs doğu ben ortası desem ne olacakki
Beğenenler:
• Burak1980, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Nil.Trabzon, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Əspəranza34, 26 Ziyaretçi |

) Güneşle konuşuyoruz o beni bırakmamak için diyorki benimle iyi vakit geçiriyorsun, seninle kalmamı istermisin? bak seni ısıtıyorumda....
) İşte eyle...biz böyle misafirperver bir milletiz, saygıda kusur etmeyiz. Sibirya hoşgelmiş, sefalar getirmiş...