Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Sıcaklık düşüşe geçmeye başladı. Pendik taraflarındayım kar küreme araçları hazırda bekliyor. Biraz önde kaldırımlara tuzlama calismasi yaptılar.
Beklemedeyiz  banana   sevincc
22.svg
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Hasan_iSTANBUL, İstanbullu, Snowsedat, Xooner

Evet şu an tek duam İstanbul radarı bozulmasın Big Grin

Güneşli, soğuk, birazda rüzgarlı İstanbul, Maltepe'sinde, Cumadan çıktıktan sonra elime çayımı aldım, işyerimin önünde az sonra uzun süre ayrı kalacağımız güneşin tadını çıkarıyorum..Ohh miss gibi güneşlenmenin verdiği ılık rüzgarı şimdilik ciğerlerime çekmekle meşgulüm. Masmavi gökyüzünü, slow bir müzik eşliğinde doyasıya seyrediyorum....Heryerde sanki derin bir sessizlik var, ( fırtına öncesi sessizlik misali eye ) Güneşle konuşuyoruz o beni bırakmamak için diyorki benimle iyi vakit geçiriyorsun, seninle kalmamı istermisin? bak seni ısıtıyorumda.... Big Grin eye Bende cevap olarak, burada bence daha fazla kalmamalısın, malum Şubat ayındayız, senin yerin ve tadın Haziran, Temmuzda güzel oluyor, şimdi pek buralarda daha fazla boşa vakit harcamadan, ve Sibirya timsahı kapıda heran girmeyi bekliyorken sen iyisimi tıpış tıpış seni özleyenlerin, sevenlerin diyarına yol almalısın, artık buralardan sana ekmek çıkmaz, bak biraz daha durursan beni bile eriteceksin. Nasıl olsa Nisandan sonra seninle bol bol vakit geçirecek günlerimiz olacak, haydi daha fazla buralarda heba olma dedim,karşılıklı sarıldık, ağlaştık.....veda ederken hüzünlü, hüzünlü arkasından bakakaldım... Bye Bye Bye    Birkaç saat içinde yeni misafirimizi karşılamak üzere kapıyı Sibirya canavarına açtım, haydi buyur gir içeri bak semaverde çayıda koydum, bir müddet senle hoşca vakit geçireceğiz diyerek, misafiperverliğin gereklerini yerine getirmek üzere yeni koşuşturmacalara yelken açtım....( Kardanadamada bu yakışırdı öyle ya... eye Spiteful Smile ) İşte eyle...biz böyle misafirperver bir milletiz, saygıda kusur etmeyiz. Sibirya hoşgelmiş, sefalar getirmiş... Big Grin eye Dash Spiteful Smile thumbsup

resim

Hadi bakalım ?
  Beğenenler:
  • Ömer18

Esenyurt hava simsiyah oldu fırtına öncesi sessizlik güneş yok oldu direk kar olarak başlarmı acaba

İstanbul'un yağış özetti saatiyle
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Enginist, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Arkadaşlar sistem başlamıştır hayırlı olsun inşallah beklentimiz 10 kattı olsun artık radara odaklanalım
resim

(02-07-2020, 02:38 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güneşli, soğuk, birazda rüzgarlı İstanbul, Maltepe'sinde, Cumadan çıktıktan sonra elime çayımı aldım, işyerimin önünde az sonra uzun süre ayrı kalacağımız güneşin tadını çıkarıyorum..Ohh miss gibi güneşlenmenin verdiği ılık rüzgarı şimdilik ciğerlerime çekmekle meşgulüm. Masmavi gökyüzünü, slow bir müzik eşliğinde doyasıya seyrediyorum....Heryerde sanki derin bir sessizlik var, ( fırtına öncesi sessizlik misali eye ) Güneşle konuşuyoruz o beni bırakmamak için diyorki benimle iyi vakit geçiriyorsun, seninle kalmamı istermisin? bak seni ısıtıyorumda.... Big Grin eye Bende cevap olarak, burada bence daha fazla kalmamalısın, malum Şubat ayındayız, senin yerin ve tadın Haziran, Temmuzda güzel oluyor, şimdi pek buralarda daha fazla boşa vakit harcamadan, ve Sibirya timsahı kapıda heran girmeyi bekliyorken sen iyisimi tıpış tıpış seni özleyenlerin, sevenlerin diyarına yol almalısın, artık buralardan sana ekmek çıkmaz, bak biraz daha durursan beni bile eriteceksin. Nasıl olsa Nisandan sonra seninle bol bol vakit geçirecek günlerimiz olacak, haydi daha fazla buralarda heba olma dedim,karşılıklı sarıldık, ağlaştık.....veda ederken hüzünlü, hüzünlü arkasından bakakaldım... Bye Bye Bye    Birkaç saat içinde yeni misafirimizi karşılamak üzere kapıyı Sibirya canavarına açtım, haydi buyur gir içeri bak semaverde çayıda koydum, bir müddet senle hoşca vakit geçireceğiz diyerek, misafiperverliğin gereklerini yerine getirmek üzere yeni koşuşturmacalara yelken açtım....( Kardanadamada bu yakışırdı öyle ya... eye Spiteful Smile ) İşte eyle...biz böyle misafirperver bir milletiz, saygıda kusur etmeyiz. Sibirya hoşgelmiş, sefalar getirmiş... Big Grin eye Dash Spiteful Smile thumbsup

Emin abi sanki bir romandan dizeler okur gibiydim çok güzel yazmışsın bu akşam umarım İstanbul geneli bu dediklerinden
nasibini alır ilçeler arası yağış değişiklik gösterecek gibi ama herkesi mutlu edecek görüntülere saatlere kala umarım tadını
hep beraber doya doya çıkarırız.. Çok bekledik çok özledik bu bekleyişimize değer inşaAllah..

(02-07-2020, 02:50 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul'un yağış özetti saatiyle
resim

-13 giriyor 850 hpa'da. 0 derecenin altı olmamız gerekmez mi?
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL

Artık bir şey sormayalım anı yaşıyalım 2017 de unutmayalım beklemediğimiz hava olayı olmuştu 
Herkesin tahminini ötesine çıkmıştı İstanbul bu sistemde -3 hatta 4 görebilir doğu ,batı,orta Ecmf batı diyor gfs doğu ben ortası desem ne olacakki

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Əspəranza34, 26 Ziyaretçi