Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-06-2020, 02:11 PM)Ertan1967 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dudullu merkez'de kısa süreli bir kar geçişi oldu.

Başkan bende Dudulludayım lakin ben göremedim...

(02-06-2020, 01:44 PM)biri_karyağıyormu_dedi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-06-2020, 01:09 PM)Gurkan319 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://thingspeak.com/channels/139685
Bahçeşehir 1. Kısım da , arkadaşımın kurduğu weather station.
Anlık dataları görebilirsiniz.
Ios ve android için uygulama da mevcut

Selamlar Gürkan319
bende Bahçekent bölgesinde oturuyorum, burada sıcaklık 2,2 derece ve dew point -1,4 derece
arkadaşınız bahçeşehirin neresinde bir sakıncası yoksa
resim

Estonşehir 3 civarı
  Beğenenler:
  • Burak1980, Karcıdayı

(02-06-2020, 12:48 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilmiyorum benden önce gol haberi varmı benden bir gooolll ates
Sarıyer'de ilk kar taneleri
https://twitter.com/OrcunBostanci/status...53696?s=09

Azor = orçun bostancımı twitterrdan takipdeyim abi seni şaşırdım ve çok sevindim ?

(Son Düzenleme: 02-06-2020, 02:34 PM, Düzenleyen: AZOR.)

İstanbul daki havaalanı airgramlarına baktığımızda çok küçük yağış farkı yok bu akşam az yarın akşam büyük miktarda görünen kar yağışı mevkilere göre sürprizlere açık duruyor bu sistemin içinde bizim tahmin edemediğimiz bir çok faktör var dekler gibi 
Sabiha Gökçen havalimanı
resim
İstanbul havaalanı
resim

Sultangazi de hafif yağmur var arası sıra kar atıyor onuda yakalamak zor inşallah çok iyi yağar. üşenmedim arabaya indim baktım sıcaklık 2 derece görüyor araç
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, Ömer18

Beyler aydosa ara ara kar geçişleri oluyo ama çok etkili değil ne zaman etkili olur acaba üstadlarım saygılar sunuyorum
  Beğenenler:
  • karakış

resim

Istanbul iki farkli airgram bu da yesilkoy havalimanina ait olan airgram yoruma acik istanbul havalimani vs yesilkoy havalimani

Aydosta ara ara kar var saygılar

GOL / Küçük Çamlıca'da hava kar taneleri görülmeye başlandı.

resim
  Beğenenler:
  • adakar, ersel candan, Karcıdayı, Snowsedat

(02-06-2020, 02:22 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: selamın aleyküm üstatlara bir sorum olucak şuanki duruma göre hava sıcaklığımı düşmedi yoksa yağışmı alamıyoruz teşekkür ederim.

Aleykum selam Özgür, hava sıcaklığı düşüyor ve düşmeyede devam edecek, yağış şuan sıkıntılı gibi dursada heran herşey olabilir, diyagram ve radar takibi yaparsanız... thumbsup
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Akın, coskunnkartal, pcz2013, RadicaL, scream, WsRc1967, 54 Ziyaretçi