| |
(02-06-2020, 01:44 PM)biri_karyağıyormu_dedi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-06-2020, 01:09 PM)Gurkan319 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://thingspeak.com/channels/139685 Estonşehir 3 civarı
(02-06-2020, 12:48 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilmiyorum benden önce gol haberi varmı benden bir gooolll Azor = orçun bostancımı twitterrdan takipdeyim abi seni şaşırdım ve çok sevindim ?
İstanbul daki havaalanı airgramlarına baktığımızda çok küçük yağış farkı yok bu akşam az yarın akşam büyük miktarda görünen kar yağışı mevkilere göre sürprizlere açık duruyor bu sistemin içinde bizim tahmin edemediğimiz bir çok faktör var dekler gibi
Sabiha Gökçen havalimanı ![]() İstanbul havaalanı
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Emreitsa, Erol Bıldırcın,
Sultangazi de hafif yağmur var arası sıra kar atıyor onuda yakalamak zor inşallah çok iyi yağar. üşenmedim arabaya indim baktım sıcaklık 2 derece görüyor araç
Beyler aydosa ara ara kar geçişleri oluyo ama çok etkili değil ne zaman etkili olur acaba üstadlarım saygılar sunuyorum
![]() Istanbul iki farkli airgram bu da yesilkoy havalimanina ait olan airgram yoruma acik istanbul havalimani vs yesilkoy havalimani
(02-06-2020, 02:22 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: selamın aleyküm üstatlara bir sorum olucak şuanki duruma göre hava sıcaklığımı düşmedi yoksa yağışmı alamıyoruz teşekkür ederim. Aleykum selam Özgür, hava sıcaklığı düşüyor ve düşmeyede devam edecek, yağış şuan sıkıntılı gibi dursada heran herşey olabilir, diyagram ve radar takibi yaparsanız... |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Akın, coskunnkartal, pcz2013, RadicaL, scream, WsRc1967, 54 Ziyaretçi |