| |
Ben verilerden çok anlamam ama hava konusunda çok tecrübem vardır bu sistemde çok güzel kar yağışları alıcaz ben yalovadayım rakım 5 istanbulla dip dibeyiz İstanbul'un çoğu yeri herkesi şaşırtacak derecede yağış alacak bu sistem karadan geliyo bunuda belirteyim karayel estiği için yağış çok erken kara döner cumartesi sabahı sahillerde bile en az 10-15 cm kar birikimi olur
(02-05-2020, 11:40 PM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-05-2020, 11:32 PM)Muratkara34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım bu kadar istediğimiz için nazar değiyor. Başka bir açıklaması olamaz. Tarih sayfalarına adını yazdıracak bir sistemken, son gününde görsel şölene dönüşmesini aklım almıyor başka türlü. Canımız sağolsun diyelim. Ama artık Şubat ortasındaki sistem kısmetse daha güçlü gelsin? Bunu okuduğumu anlama yeteneğime sahip olmama dayanarak söylüyorum Kardeş. Sende bir kaç sayfa öncesine gidip yazılanları okumayı denersen bu sonucun ortaya çıktığını anlayabilirsin. Saygılar iyi akşamlar.
Arkadaşlar ne oluyor yahu hemen karamsarlığa başlamışsınız. Güzel yağış alacağız sistemin tadını çıkarın.
Karlar altında 20.000 fersah
Bu saatten sonra artik modele verilere bakılmaz Radar takibine baslayin. Sistemle ilgili artık bir şeyler söylemeye gerek yok bir degisiklik olma ihtimali artık zayıf yalnızca dekler sürpriz yaratabilir
Arkadaşlar valla bana kızmayın ama bu sistem 10 yıl yaşlandırdı beni bıktım usandım ya, gelecekse adam gibi gelsin gelmeyecekse de hiç gelmesin. Model takibi yapmaktan işi gücü bıraktık ya!
Senede görüp görebileceğimiz 3-5 cm kar onu bile getirene kadar göbeğimiz çatlıyor. Psikolojimiz bozuluyor. Vallaha yeter ya!!bunaldım
Beğenenler:
• Canberk,
Herkesi dikkate almayın lütfen biz üstadların dediklerine inandık şuan hiçbir kaliteli tahminci havada görcez demedi halada sistemin arkasındalar 3-5 negatif insanı dikkatemi alalım boşverin
Gfs güncellemeleri iyi diyorlar açıklama yapacak varmı bilgilendirme amaçlı
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, KardanadamEmin, Özgür, 9 Ziyaretçi |