Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Fena soğuk veriyor a yağış varmı bunda rüzgar karayel 96 saat
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

ECMWF, diyorki ılıkçılar boşuna heveslenmesin, Sıstem öyle bir sistemki hepsini turnalarla Afrika çöllerine soluksuz gönderir diyor.. Smile Spiteful eye Big Grin  Ben demiyorum, ECO öyle diyor... Tongue thumbsup
resim

resim

(Son Düzenleme: 02-03-2020, 09:24 PM, Düzenleyen: AZOR.)

120 saat
Gfs
resim
Ecmf
resim

Müthiş soğuk verdi 96-120
İns yağış ta olur herzaman gelmez böyle
  Beğenenler:
  • AZOR, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, Yasar34

Ecmwf masaya yumruğunu vurdu....
Kar Mutluluktur 

Azor'un paylaştığı diyagramlar artık gfs ile ecmwf'in mutabık kalmaya başladığını gösteriyor. Yarın akşama kadar aralarında ciddi farklılık kalmayacaktır ve şu dakikadan sonra çok absürd değişimler olmayacaktır. Ufak tefek batı /doğu hareketler olabilir. Yağışta değişimler olabilir. Ama aşağı yukarı sistem buradaki gibi gelecektir. Ikinci dalga artık önemli hale gelmeye başladı. Kısa süreli bir ilk dalgadan sonra daha uzun soluklu ve etkili bir ikinci dalga çok iyi olurdu. Onu takip etme zamanımız geldi.

Modeller civileme deniyor Smile
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, kral, Snowsedat

Ne demiştik? Neler söylemiştik? Israrla anlamamazlıktan gelenlere gelsin...OYY MAAŞAALLAHHHH
resim

resim

Artık yağsın yeter bari emin abi, Serkan abi, Azor,........ Bu ve bunun gibi birçok tahmincin uğraşınca desin ben 10 cm te razıyım hatta fazla bile
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Gfs bu gece güncellemede ecmwf ye benzer ve biz bu defteri kapatıp keyfimize bakmaya başlarız.
Kar Mutluluktur 

Konuyu Okuyanlar:
32 Ziyaretçi