| |
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, Matikler, Seko, Snowsedat
Azor'un paylaştığı diyagramlar artık gfs ile ecmwf'in mutabık kalmaya başladığını gösteriyor. Yarın akşama kadar aralarında ciddi farklılık kalmayacaktır ve şu dakikadan sonra çok absürd değişimler olmayacaktır. Ufak tefek batı /doğu hareketler olabilir. Yağışta değişimler olabilir. Ama aşağı yukarı sistem buradaki gibi gelecektir. Ikinci dalga artık önemli hale gelmeye başladı. Kısa süreli bir ilk dalgadan sonra daha uzun soluklu ve etkili bir ikinci dalga çok iyi olurdu. Onu takip etme zamanımız geldi.
Beğenenler:
• adakar, aligungen, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, kral, Matikler, Poyraz, Seko, sevimlican1903, snow41, Snowsedat, volkan34tr, Xooner
Artık yağsın yeter bari emin abi, Serkan abi, Azor,........ Bu ve bunun gibi birçok tahmincin uğraşınca desin ben 10 cm te razıyım hatta fazla bile
Gfs bu gece güncellemede ecmwf ye benzer ve biz bu defteri kapatıp keyfimize bakmaya başlarız.
Kar Mutluluktur
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 32 Ziyaretçi |

Ben demiyorum, ECO öyle diyor...