| |
gem-ecm bizimle sayılır gfs ve eps düzelmesi lazım hala umut varr pazar akşamına kadar belli olur her şey
Arkadaşlar akşam bayram sabah mevlüt havası yapyalım böyle. Ben teknik veriden hiç anlamam mesela ama içimden bi ses akşam yine herşey yoluna girecek diyor ahada buraya yazdım sebebini bilmedigim şekilde?
Eğer ki yağmayacaksa bile beklentiyi yavaş yavaş düşürelim küt diye çatıdan atmayın bizi.
Emin bey ve Serkan bey o sistemi buraya getirecek rahat olun sabırla bekleyelim
gfs kötü arkadaşlar bu ısrarı hiç hoş değil her güncellemede farklı çıktı veriyor ama istediğimiz gibi sinoptik henüz veremedi
(01-15-2020, 01:30 PM)snowman3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gfs kötü arkadaşlar bu ısrarı hiç hoş değil her güncellemede farklı çıktı veriyor ama istediğimiz gibi sinoptik henüz veremedi Katılıyorum, en azından 1-2 senaryoda 25 Ocak civarına kar değerleri verse iyiydi. Haftasonuna kadar bu sinoptikte ısrarcı olursa durum kötü demektir.
Serkan abi 6 ocak 2017 sisteminin,1 hafta önceden nasıl göründüğünün diyagramını görebiliyor muyuz?
16-17 ocak ve sonrası önemli modellerde şimdiden böyle matem havasına girmenin anlamı yok Allah ın izniyle güzel günler göreceğiz.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 14 Ziyaretçi |