Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

gem-ecm bizimle sayılır gfs ve eps düzelmesi lazım hala umut varr pazar akşamına kadar belli olur her şey
  Beğenenler:
  • Enginist

Arkadaşlar akşam bayram sabah mevlüt havası yapyalım böyle. Ben teknik veriden hiç anlamam mesela ama içimden bi ses akşam yine herşey yoluna girecek diyor ahada buraya yazdım sebebini bilmedigim şekilde?
Eğer ki yağmayacaksa bile beklentiyi yavaş yavaş düşürelim küt diye çatıdan atmayın bizi.

(01-15-2020, 11:44 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buralar yine ağlama duvarı, anlaşıldı, ne desek boş....... uzgun

umut bitmez dediğiniz gibi o sistem buraya gelecekkk Big Grin
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Şimdilik yorumsuz..... Big Grin eye Spiteful thumbsup     
resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, snow41, Snowsedat

Emin Abi; gfs ne durumda?
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Emin bey ve Serkan bey o sistemi buraya getirecek rahat olun sabırla bekleyelim
  Beğenenler:
  • Fevzi, KardanadamEmin

gfs kötü arkadaşlar bu ısrarı hiç hoş değil her güncellemede farklı çıktı veriyor ama istediğimiz gibi sinoptik henüz veremedi
  Beğenenler:
  • tokraton

(01-15-2020, 01:30 PM)snowman3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gfs kötü arkadaşlar bu ısrarı hiç hoş değil her güncellemede farklı çıktı veriyor ama istediğimiz gibi sinoptik henüz veremedi

Katılıyorum, en azından 1-2 senaryoda 25 Ocak civarına kar değerleri verse iyiydi. Haftasonuna kadar bu sinoptikte ısrarcı olursa durum kötü demektir.
  Beğenenler:
  • snowman3434, tokraton

Serkan abi 6 ocak 2017 sisteminin,1 hafta önceden nasıl göründüğünün diyagramını görebiliyor muyuz?
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

16-17 ocak ve sonrası önemli modellerde şimdiden böyle matem havasına girmenin anlamı yok Allah ın izniyle güzel günler göreceğiz.
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, Poyraz

Konuyu Okuyanlar:
14 Ziyaretçi