| |
İstanbul bugün eski kışları hatırlattı bana.Günlerce kuvvetli rüzgarla sicim gibi yağan yağmur.Genelliklede finali iyi bir kar olurdu.
şu yağışı kar olarak alsaydık istanbul felçtı..elbet birgun böyle bir yağışla soğuk aynı anda denk gelicek.
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet,
Ne yağıyor mübarek...Bu bana Serkan Bey in hep bahsettiği,forumda sıkça dillendirilen atmosferin dengeyi bulma olayını hatırlattı.Kurak geçen, neredeyse iki ay yağmur yüzü görmediğimiz zamanların acısını çıkartıyor atmosfer.Resmen içini döküyor...
Umarım iki senedir hastetle beklediğimiz kar yağışı da böyle gelecek. Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Captmehmet,
Hakikaten muazzam bir yağış var. Biraz daha soğuyabilseydi hava neler olurdu kim bilir
İstanbul daki bu güzel yağışın kar olarak düşmemesi bir kar sever olarak beni çok üzse de; en az 2 gün daha devam etmesi %39 seviyelerinde olan barajların doluluk oranını umarım %50 lerin üzerine çıkarır...
Beğenenler:
• Captmehmet, hacimurat,
5 derece sıcaklık var şakır şakır yağmur yağıyor şaka gibi ya 3-4 derece daha soğusa nolurdu şu hava, çıldırmamak elde değil
(01-06-2020, 01:26 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5 derece sıcaklık var şakır şakır yağmur yağıyor şaka gibi ya 3-4 derece daha soğusa nolurdu şu hava, çıldırmamak elde değil Uludağ olurduk. https://www.bursabuyuksehir.tv/uludag-zirve-18201.html
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Emreitsa, hacimurat, Hasan, Kaan, KardanadamEmin, Keremburada, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Poyraz, sennedjemus, snow41, Snowsedat
(01-06-2020, 01:31 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-06-2020, 01:26 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5 derece sıcaklık var şakır şakır yağmur yağıyor şaka gibi ya 3-4 derece daha soğusa nolurdu şu hava, çıldırmamak elde değil Uludağ’a gerek yok 15 dakika yukarı çıksam aynı görüntü vardır
(01-06-2020, 01:31 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-06-2020, 01:26 PM)burakrpc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5 derece sıcaklık var şakır şakır yağmur yağıyor şaka gibi ya 3-4 derece daha soğusa nolurdu şu hava, çıldırmamak elde değil SERKAN BEY RESMEN DİREKTEN DÖNDÜK : E KAR YAPARDU BU HAVA
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Beykozlu53, snow41, 38 Ziyaretçi |

E KAR YAPARDU BU HAVA