| |
Ben mi hastayım yoksa dışarsı mı çok soğuk tam anlamadım ama bu sabah ciddi anlamda üşüdüm.Kışı geldiğini tam olarak hissettim diyebilirim.
Ocak 10 gibi kar olacak mı Serkan Bey tahmininiz geçerliliğini koruyor mu?
Yanlış yerde ikamet ediyoruz karseverler olarak biz arkadaşlar
.bizim şöyle bolunun yükseklerinde (çele doruğu , aladağlar ,düzce kardüz yaylası civarlarında, mudurnu,) kartepenin arka sırtlarında (eskiyayla sultaniye) yaşamamız lazım. havanın sert insanın mert olduğu yerler olmalı.. doymayız biz böyle bide hayvan filan bakmalıyız tabikide eee geçimde olmalı..sabah kalktımmı 50 cm 1 metre kar olmalı bizim yaşayacağımız yerlerde..ramis palosun bir hikayesi var..trt belgesel olanlar diye..youtubeda var..bizim de böyle bir yerde yaşamamız lazım gibi mini buzul çağı dediler küresel ısınma diyorlar galiba küreselciler kazanacak gibi yavaş yavaş..hiç mini buzul çağına ilişkin emareler yaşayamıyoruz..ama ben çift rakamlardan hep ümitliyimdir.2020 den de ümitliyim.kötü başlamış olabiliriz..ancak maç daha bitmedi..inşallah yüzümüz gülecek..
Serkan abi selamlar ocak başı ve ortası olarak son durumu istanbul ve çevresini kapayacak şekilde özellikle (gebze)
bir degerlendirmeni site sakinleri adına istiyorum tamamen rica olarak tabiki ocak ilk sistem ısındı görüşleri artmaya başladı bol KAR'lı günlere ulaşmak dileğiyle esenlikler .
Bakın CFS, Ocak ayının ortasına doğru BUZULÇAĞI ile ilgili modelleri, fırından yeni çıkardı...
Haaa CFS nasıl bir modeldir dersek, şunu açıkça söylemek gerekirse ; CFS'ye inanma ama CFS'sizde kalmayın derim. Aslında bizler böyle bir soğuk hava dalgasını zaten birçok kez çeşitli platformlarda sıklıkla dillendiriyoruz. Evet bu modellerde bize göre ciddiyet payı mevcuttur. Eğerki bu modeller gerçekleşirse varya....... işte eyle....
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Cino, hacimurat, kral, Poyraz, SALİH1, snow41, Snowsedat, snowserkan, sürekavcısı, volkan34tr, Xooner
Emin abi bırak ya paint ten boyamışsın kendin işte bize yutturma ?şaka bir yana efsane olur hadi İnşaallah
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, kral, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan, sürekavcısı, volkan34tr
(12-30-2019, 12:20 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eline sağlık abim mükemmel olmuş senden korkulur bağıra çağıra sadece maltepeye yağdırdın karı(12-30-2019, 12:13 PM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi bırak ya paint ten boyamışsın kendin işte bize yutturma ?şaka bir yana efsane olur hadi İnşaallah
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Kerimoglu, 23 Ziyaretçi |

.bizim şöyle bolunun yükseklerinde (çele doruğu , aladağlar ,düzce kardüz yaylası civarlarında, mudurnu,) kartepenin arka sırtlarında (eskiyayla sultaniye) yaşamamız lazım. havanın sert insanın mert olduğu yerler olmalı.. doymayız biz böyle