Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-30-2019, 12:05 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

resim

Radardaki Bartın tarafındaki görüntü 2-3 gündür aynı şekil duruyor. Radarda sıkıntı mı var acaba?

Cevap: Radarda parazitlenme mevcut. Görüntü gerçeği yansıtmamaktadır. Radarın bakıma alınması gerekiyor.
  Beğenenler:
  • Burak1980, sahinok, Snowsedat, Xooner

(12-29-2019, 11:24 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Suanda simsekler ve gok gurultusu hakim.Tabi yagis da yagmur maalesef.

Yağış malesef yağmur demişsiniz de,

Bunada şükür edin bence, her zaman kar yağacak değil, hepimiz özledik kar yağsın örtü yapsın, özlem sona ersin,

Ancak yağmur malesef demek biraz tuhaf oluyor, ülkemizin yağmurada, kar yağışına da, güneşede ihtiyacı var,

Az daha sabır diyelim hepimizin beklediği yağışlarda gelecek elbet.

Tabi ki katiliyorum barajlarimizin ve ciftcimizin yagmura da ihtiyaci olduguna.Yanlis anlasilma olmasin amacim birsey ima etmek filan degildi.Benim demek istedigim 2015 subat sisteminde yogun karla beraber eslik eden gokgurultulerine gonderme yapmak ve ozlemimi belirtmekti.O geceyi hic unutamiyorum.Sonucta kar sevdalisiyiz hepimiz.

(12-30-2019, 12:14 AM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabi ki katiliyorum barajlarimizin ve ciftcimizin yagmura da ihtiyaci olduguna.Yanlis anlasilma olmasin amacim birsey ima etmek filan degildi.Benim demek istedigim 2015 subat sisteminde yogun karla beraber eslik eden gokgurultulerine gonderme yapmak ve ozlemimi belirtmekti.O geceyi hic unutamiyorum.Sonucta kar sevdalisiyiz hepimiz.

Sizi anımsıyorum. Rolleyes

https://www.youtube.com/watch?v=PdRWGMyeSYY

(12-30-2019, 12:25 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-30-2019, 12:14 AM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabi ki katiliyorum barajlarimizin ve ciftcimizin yagmura da ihtiyaci olduguna.Yanlis anlasilma olmasin amacim birsey ima etmek filan degildi.Benim demek istedigim 2015 subat sisteminde yogun karla beraber eslik eden gokgurultulerine gonderme yapmak ve ozlemimi belirtmekti.O geceyi hic unutamiyorum.Sonucta kar sevdalisiyiz hepimiz.

Video sanırım benden bahsediyor abi Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Keremburada, KMA76, kuzey1352, Poyraz, sahinok

(Son Düzenleme: 12-30-2019, 01:42 AM, Düzenleyen: kuzey1352.)

(12-30-2019, 12:25 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Serkan Bey uzun bir suredir is yogunlugumdan dolsyi gorusemedik.Ama vakit buldukca hep takip ettim yazilarinizi.Bundan sonra sistemler silsilesi ile beraber daha sık gorusucegiz insallah.Bu arada video supermisSmileBenim de ruh halim o gece buna yakindiSmile

Anlaşıldı Gfs daha 40 fırın ekmek yiyecek Big Grin
Yağış izobarlar yavrucağızın kafasını karıştırıyor tabi... anlamayan
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, KMA76, Poyraz, Snowsedat, snowserkan

Gfs Sabah güncellemesi
Gece binbirgece masalı gibiydi bu sabah biraz daha iyi ay ortası büyük bomba aradada bombastik sistemler sürprizlerede açık olun derim
https://images.meteociel.fr/im/1732/anim_gos4.gif

Hepsini merakla bekliyoruz gelsinler artık
  Beğenenler:
  • Reis

Soğuk kovalıyoruz eyvallah ancak 1 hafta öncesine kadar 1-5 ocak arası modellerin verdiği yağışlar oldukça kırpıldı, o yüzden yağmura burun kıvırma lüksümüz yok.
  Beğenenler:
  • KMA76, Poyraz

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Barbegazi, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, pcz2013, scream, 47 Ziyaretçi