| |
(12-24-2019, 12:19 AM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıldız tekniğin klimatoloji arşivleriyle bağlantın var mı abim merak ediyorum. Rica ederim kardeşim. (12-24-2019, 12:22 AM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu faydalı bilgiler için teşekkür ediyoruz Serkan Abi sayende çok yol katettik. Eline emeğine sağlık. Rica ederim kardeşim. Sizlerinde emeğine sağlık.
Beğenenler:
• Bir Dost, Burak1980, Captmehmet,
Gerçekten detaylı anlatımın, konuyu içten yaşaman, değerli verdiğin bilgiler için teşekkürler sn. snowserkan
Başarılarının devamını dilerim.. Bu forumun güzelliği herbirlikte saygı, sevgi olduğu için böyle..
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, hacimurat, KardanadamEmin, Poyraz, sahinok, Snowsedat, snowserkan, Xooner
(12-24-2019, 12:29 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten detaylı anlatımın, konuyu içten yaşaman, değerli verdiğin bilgiler için teşekkürler sn. snowserkan Eksik olmayın. Birlikteliğimiz daim olsun inşallah (12-24-2019, 12:29 AM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey emeğiniz ve verdiğiniz kıymetli bilgiler için çok teşekkürler. Sizler varsanız o bilgiler değer kazanırlar. Sizlerinde emeğine, yüreğine sağlık.
Hasan_iSTANBUL ban yemiş cezalı görünüyor, değerli bir moderatör arkadaşımız, şaşırdım açıkçası sistemsel bir hatamı oldu acaba.
Yanlış anlaşılmasın bana düşmez bunu sorgulamak fakat merak ettim yönetici konumunda düzgün bir arkadaşımız kendisi.
Serkan abim verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim senin sayende gelişiyorum birlikte bol sistemli karlı günlere inşallah.
(12-24-2019, 12:44 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan_iSTANBUL ban yemiş cezalı görünüyor, değerli bir moderatör arkadaşımız, şaşırdım açıkçası sistemsel bir hatamı oldu acaba. Sedat bey hayırlı geceler. Yönetimin aldığı bir karar, saygılar.
(12-24-2019, 12:56 AM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-24-2019, 12:44 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan_iSTANBUL ban yemiş cezalı görünüyor, değerli bir moderatör arkadaşımız, şaşırdım açıkçası sistemsel bir hatamı oldu acaba. Teşekkürler poyraz kardeşim, anladım. Kararlara herzaman saygı duymak lazım. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Kerimoglu, snowserkan, 19 Ziyaretçi |