Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ecmf sistemi erkene çekmiş gibi duruyor kar kalınlıklarda ondan farklı heralde Erdoğan kardeşim..
  Beğenenler:
  • AZOR, gececi, KardanadamEmin, sahinok, Snowsedat

Emin bey çeke çeke getirdi sistemi acilis boyle guzel olsun gerisi gelir insallah.
Viya boyle

Geçen hafta ao ve naonun poziden nötre ve negoya inişinde senkronize olduğunu ve geçmişteki 9 ocak sisteminin de böyle geldiğini ifade etmiştim nitekim modeller buna doğru evrilmeye başlıyor inşallah. Coming soon

wxcharts sitesinden ECMWF modelinin 120 saate kadar olan kısmını 6 saatlik 120-240 saatlik dilimini 12 saatlik zaman aralıklarıyla takip edebilirsiniz.

https://www.wxcharts.com/?panel=default&...kewtstep=0

Kurban oldugum rabbim cok sukur...ÇOK mutluyum emin abi serkan abi ve diger abilerim ÇOK mutluyum ÇOOOKKK...mutluyuz anlatilmaz yasanir yasanacak inşallah

Yeniyılda Kırklareli vize de olacağım orası daha şanslı gibi görünüyor mu bu sistemde
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Hasan_iSTANBUL

Serkan bey modeller malum yanar doner yilbasi icin istanbul kar gorur mu? Ben umitli degilim , bu veriler en soguk ciktilar olsada insan heyacan yapmiyor degil, sinerji banada bulasti Big Grin
  Beğenenler:
  • gececi, hacimurat, KardanadamEmin, Snowsedat, Xooner

Karşılama töreni başlasın kırmızı halılar serilsin ao nao da sistemlerin aralıklarla süreceğini söylüyor tahmin bizden takdir Allahtan

(Son Düzenleme: 12-19-2019, 11:11 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(12-19-2019, 11:03 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan  bey  modeller malum yanar doner yilbasi icin istanbul kar gorur mu? Ben umitli degilim , bu veriler en soguk ciktilar olsada insan heyacan yapmiyor degil, sinerji banada bulasti Big Grin

Merhaba,

İstanbul sınır çizgide şu an.
İzobarlar en önemli argüman.

Kuzeydoğu yönlü olursa buz gibi yağmur.
Kuzey yönlü olursa Çatı, Çimen, Araba kaportası ve hızlı öfkeli görsel şölen.(2016 tarzı)
Kuzeybatı meyilli olursa işte o zaman örtü olur.

Bakılacak tek şey şu an için havanın yönü.

Ecmf ens toplam yağış thumbsup resim

Konuyu Okuyanlar:
taboo1, 34 Ziyaretçi