| |
Ecmf sistemi erkene çekmiş gibi duruyor kar kalınlıklarda ondan farklı heralde Erdoğan kardeşim..
Emin bey çeke çeke getirdi sistemi acilis boyle guzel olsun gerisi gelir insallah.
Viya boyle
Geçen hafta ao ve naonun poziden nötre ve negoya inişinde senkronize olduğunu ve geçmişteki 9 ocak sisteminin de böyle geldiğini ifade etmiştim nitekim modeller buna doğru evrilmeye başlıyor inşallah. Coming soon
wxcharts sitesinden ECMWF modelinin 120 saate kadar olan kısmını 6 saatlik 120-240 saatlik dilimini 12 saatlik zaman aralıklarıyla takip edebilirsiniz.
https://www.wxcharts.com/?panel=default&...kewtstep=0
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Captmehmet,
Kurban oldugum rabbim cok sukur...ÇOK mutluyum emin abi serkan abi ve diger abilerim ÇOK mutluyum ÇOOOKKK...mutluyuz anlatilmaz yasanir yasanacak inşallah
Yeniyılda Kırklareli vize de olacağım orası daha şanslı gibi görünüyor mu bu sistemde
Serkan bey modeller malum yanar doner yilbasi icin istanbul kar gorur mu? Ben umitli degilim , bu veriler en soguk ciktilar olsada insan heyacan yapmiyor degil, sinerji banada bulasti
Karşılama töreni başlasın kırmızı halılar serilsin ao nao da sistemlerin aralıklarla süreceğini söylüyor tahmin bizden takdir Allahtan
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet,
(12-19-2019, 11:03 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey modeller malum yanar doner yilbasi icin istanbul kar gorur mu? Ben umitli degilim , bu veriler en soguk ciktilar olsada insan heyacan yapmiyor degil, sinerji banada bulasti Merhaba, İstanbul sınır çizgide şu an. İzobarlar en önemli argüman. Kuzeydoğu yönlü olursa buz gibi yağmur. Kuzey yönlü olursa Çatı, Çimen, Araba kaportası ve hızlı öfkeli görsel şölen.(2016 tarzı) Kuzeybatı meyilli olursa işte o zaman örtü olur. Bakılacak tek şey şu an için havanın yönü.
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Bir Dost, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| taboo1, 34 Ziyaretçi |