| |
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Captmehmet, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, sahinok, Seko, Snowsedat, Snowtime, volkan34tr
ECMWF EPS bu görüntüleri günlerdir veriyordu zaten. İş artık 30+ mı olacak 30- mi olacak sorusuna kalıyor.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, snow41, Snowsedat, ThunderSnow
Beğenenler:
• Burak1980, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, sahinok, Snowsedat, ThunderSnow
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Poyraz, snow41, Snowsedat, ThunderSnow
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Poyraz, RECEP_3434, sahinok, Seko, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow, Yasar34
Güncellemenin şevkinden Sibirya kurdu gibi uludum evde çocuklar falan bana baktı. Delirdiğimi düşünüyorlar sanırım
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Captmehmet, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SİNAN, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner, Yasar34
NE DEMİŞTİK BAŞINDAN BERİ, ONBEŞ GÜNDÜR, O SİSTEM YA GELECEK, YADA GELECEK, BAŞKA YOLU YOK.....SİBİRYA VORTEKSİ ( EKSPRESİ ) VATANA, MİLLETE HAYIRLI OLSUN, Yarın bu güncellemeler dahada güçlenecek, bununda müjdesini şimdiden veriyorum. Polar vorteksin yolu net bir şekilde açık, sistem direkt iniyor...
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet,
arkadaşlar istanbulun güney kıyılarında 8-10 cm örtü bırakır mı bu sistem.kartal gebze,maltepe,kadıköy,beşiktaş,ortaköy,yenikapı,aksaray gibi
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| taboo1, 34 Ziyaretçi |

GELECEK