| |
(12-03-2019, 04:33 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimse demiyor abicim yaa mgm nin hariitasına bakarak öyle düşünerek sormuştum :(12-03-2019, 04:24 PM)duman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan abi yarın ankara için ne dıyorsun eskişehir ve ankara merkez - güney ilçeleri daha mı şanslı ben kuzey ilçesindeyim şansszım galiba teşekkür ederim cevabın için
Kar şu aralar yağmasa bile, en azından nefesimiz buhar gibi olacak artık. Bunada şükür. Soğuğu iliklerimize kadar hissetmesi bile bir başka keyifli..
Balkanlardan komşu dan kar haberleri geldi kar sınırımıza kadar dayandı yakında kavuşmak dileğiyle..
Serkan abi sürekli takip ediyorum ama
"Soğuk cephe üzerimize geldiğinde gücü nispetinde yağışını bırakmaya başlayacak." yazmışsın biraz daha ayrıntılı tahminin var mı sadece yağışlar için? (kısa, uzun vade) Hiç oraj görmedik heyecanla bekliyorum. Teşekkürler.
Yarin oyle cok kuvvetli bir yagis beklemiyorum ancak kuvvetli kuzeyli ruzgar yagisi az ama etkili hale getirecek soguk gercekten yarin Istanbulda kendini hissettirecek 8 - 9 derecelik sicaklik 5 - 6 derece hissedilecek soguk hava giris yapmaya basladi karadeniz uzerindeki kutleler ruzgarin kuzeye donmesiyle harekete gectiler
Yarin Istanbul basta olmak uzere marmara geneli ve kuzey egede yer yer 60 km yi bulabilecek kuzey ve kuzeydogu yonlerden kuvvetli firtina gorulecek buda 8 - 9 derecelik sicakligin daha dusuk hissedilmesini saglayacak
(12-03-2019, 05:04 PM)Atmosferikl6 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi sürekli takip ediyorum ama Oraj bu sistemde yok. Yağışların mesajı yazdığım bu saatlerde başlaması ve yarın öğle saatlerine kadar da sürme ihtimali var. Toplamda 10-15 mm civarında bir yağış söz konusu Bu yazdıklarım İstanbul ve çevresi için geçerli Marmara'nın güneyinde daha geç başlayıp daha geç bitecek. Yağışlar Marmara'nın güneydoğusunda da çok farklılık (toplamda) göstermeyecek. Balıkesir ve Çanakkale'nin kuzeyinde biraz daha fazla yağabilir(5-7 mm)
Beğenenler:
• adakar, Atmosferikl6, Burak1980,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Beğenenler:
• Burak1980, byarslan,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, 20 Ziyaretçi |