| |
Bekledigimize degecek Aralikla birlikte ozlemle beklediklerimize Allahin izniyle kavusacagiz Heralde tahminimce aralik 10 gibi kar tanelerini goruruz heralde
Uzun zamandır bahsettiğim SSW yani ani stratosfer ısınması minör (20c)diyebileceğim bir seviyede kaldı, halbuki beklentim majör yani 40 50c'ye varan bir ısınmaydı.
Bu durumda daha alt seviyede herhangi bir değişim ede neden olmadı rüzgarların doğuya dönmesini bekliyorduk şimdilik görünen oda olmayacak. Mevcut ısınmanın konumu gereği soğuk salınımın Marmara üzerine yada bir miktar daha batılı inebileceği yönündeydi, egede depresyon alanlarının patlaması ve tepki alçaklarının kuzeye tırmanarak soğuğun doğuya yani Marmara ve batı Karadeniz üzerine çekilebileceği ihtimali çok fazlaydı. Aslında son görüntüye göre yine böyle gerçekleşmeli fakat ALLAH'ın kudreti yanında ne deseniz nasıl düşünürseniz nasıl tahmin ederseniz edin onun dediği olacak. Söylenecek teknik terimler çok fazla, süslü kelimeler, süslü resimler çok çok fazla. Fakat işin özü önemli benim nazarımda. Aralık ayının ortasına yada son 10 gününde tekrar bir SSW majör seviyede gerçekleşebilir bu durumda vorteks ya bölünür ya yer değiştirir bakalım takip edelim neler göreceğiz.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
Serkan abi cok yorulduk artik. Gercekten ne zamana kadar beklicez bilmiyorum. Araluk ayi da kayip olucak gibi. 2004 sistemi gibi bu sene alabilicek miyiz? Subat eski subatlar gibi mi gecicek mart ayini telafisizi atlatabilicek miyiz? Heo bu sorular var. Ocak ayi zaten belli olmuyo
(11-25-2019, 09:25 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun zamandır bahsettiğim SSW yani ani stratosfer ısınması minör (20c)diyebileceğim bir seviyede kaldı, halbuki beklentim majör yani 40 50c'ye varan bir ısınmaydı. Serkan bey yine mi olmadı aralık ayı ilk 10 günü yinemi yok birsey sizden müjdeli haberler bekliyorduk yine olumsuz yönde oldu yanlış anlamayın siz gördüğünüzü söylüyor paylaşıyorsunuz tabiki takdir Allahın sonuç olarak aralık ayınıda kaybediyoruz gibi sizin son paylaşımınızdan anladığım kadarıyla neyse güzel müjdeli haberler birgün elbet gelicek
Ömer ileride ne olur bunu kimse bilemez.
Fakat görünen bazı detaylar ile olabilecekleri tahmin edebiliyoruz. Bu sene Ocak ayı ortası ile Mart ayı ortası dolu geçecek. Beklemek zordur biliyorum. Biz zoru başaralım Bu sonlu yolda güzel duraklar var rahat ol.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Ekrem14,
(11-25-2019, 09:25 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzun zamandır bahsettiğim SSW yani ani stratosfer ısınması minör (20c)diyebileceğim bir seviyede kaldı, halbuki beklentim majör yani 40 50c'ye varan bir ısınmaydı. Güzel abim zaten Gfs son çalıştırmasında majör bir ısınma tablosu göstermiş. Hem göstermese ne olacak kar yağdırmak senin sorumluluğunda mı bu forumdaki her birey kendi özgür iradesiyle burada ve bu konuda senin omuzlarına sorumluluk yüklemenin ne kadar saçma olucağının da farkına varmalı bilemeyenler. Hoş zaten en ufak ihtimalin bile peşinden kovalamanın zevki bile başka ya o da ayrı konu. Ama bu ayrımı yapmak önemli ne dünyada ne de sosyal bir ortamda kimse kimsenin baskısı altında hissetmemeli. Bu zihin yapısına sahip olacak insanların zaten topluma faydadan çok zararı dokunur. Kıssadan hisse: Sen canını sıkma bu forum arkanda
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| snowserkan, 14 Ziyaretçi |