| |
Şu anda göründüğü şekliyle gelirse Pazartesi Güney Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında ciddi hortum ve seraları alt üst edecek güçte fırtına olur.
Beğenenler:
• 3uZgibi, Burak1980,
(11-22-2019, 08:15 PM)OfluMevlüt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam üstadlar bana göre aralık ay'ında istanbul'da pek etkili kar yağmaz geliyor sizce net bir şekilde kar var diyebilirmisiniz? Bunu şuan kestirmek mümkün değil ne yağar diyebiliriz ne de yağmaz, Aralık ayının nasıl geçeceği Aralığın ilk haftasında belli olur, O zaman bir şeyler söylemek mümkün olur...
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Fevzi, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Hunter, JET, mehmet karsever, Olyosmanli, Poyraz, sahinok, snowserkan, ThunderSnow, Xooner
Arkadaşlar GFS adım adım sistem için önhazırlıklarını yapıyor. Salı gününe kadar bu konuyla ilgili birhayli yol alınacağa benziyor. Sistemi Avrupaya kaptıracağımızı düşünmüyorum. Birgün soldan, birgün sağdan inmesi öngörülen model görüntüleri ECMWF'nin desteğiyle önümüzdeki haftaortasına kadar dahada netleşecek ve curcunaya ramak kalmış olacak...
![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, JET, kral, mehmet karsever, Poyraz, sahinok, snow41, snowserkan, ThunderSnow, Yalçın_Kılıç
En geç Pazar gününe kadar Aralık ayında neler olabileceğini yorumlayacağız.
Aralık ayının tamamını 10'ar günlük sürelere bölerek yapacağız tahminimizi. Ne görüyorsak objektif bakış açısıyla değerlendireceğiz.
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Alp 1903, AZOR, Burak1980, burakrpc,
Serkan hocam Aralık ayını 3 e bölerek 3 tane 10 gün elde edebiliriz ; İlk 10 günü banko dediniz geriye kalan mutlaka sürpriz getirecektir .. hayırlısı olsun inşallah... saygılarımla..
Ha gayret GFS, biraz daha çalışırsan, önüne hedefler koyarsan bu iş olacak.......
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, AZOR, Burak1980,
aralık ayının ilk haftası soğuk bir sistem var daha taşlar yerine oturmadı şimdiki verilerde bile yurdun iç kesimerinde kar yağışı var 1 hafta daha bekliyeceğiz netleştirmek için
GFS ÖĞLEN GÜNCELLEMESİ https://images.meteociel.fr/im/836/anim_tuy8.gif https://images.meteociel.fr/im/5370/anim_vkq6.gif
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 31 Ziyaretçi |