Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bu gece gelicek sistemden Gebzede guzel etkilenecek ozellikle gece saatlerinde kar ve karla karisik yagmur olarak ayrica ayin 13 undeki sistemden ben umutluyum guzel bir final olacak gibi hayirlisi artik 4 - 5 mart sistemide sinirda bakalim beklemedeyiz artik
  Beğenenler:
  • AZOR, ersel candan, gececi, Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 02-26-2019, 10:42 PM, Düzenleyen: Xooner.)

2015 yılı yaşadığım yerde en çok yağış alan yıllardan biri olmuştu. Kış çok geç başlamıştı ve Aralık ortalarına kadar neredeyse hiç yağış almamıştık. Sonra müthiş yağmurlar yağdı, Mayıs ayına kadar güneşi az yağmuru çok görmüştük. Hiç unutmuyorum, 9 Nisan 2015’te evimizi taşıyorduk ve o gece kar yağışından yollar kapanmıştı. Nisan ayı bile şaşırtıcı olan bir yıldı.

2019 yılı yaşadığım yerde en çok yağış alan yıllardan biri oldu. Kış çok geç başladı ve Aralık ortalarına kadar neredeyse hiç yağış almadık. Sonra müthiş yağmurlar yağdı, Marta dayandığımız şu günlerde yağmur almaya ve soguklari hissetmeye devam ediyoruz.

Diyeceğim o ki, bu seneyi 2015’e çok benzetiyorum. Ve bu sene Nisan ayında yollarımızı kapatacak kar bekliyorum. Bırakın Mart’ı, Nisan bile sürprizlere gebe bu sene Wink

Serkan abi ufukta Bursa’yı etkileyecek bir sistem var mı?

Arkadaşlar mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır diye bir söz var. Bence marttan ümidi kesmeyelim.

Bı sistemin kaymağını yiyecek yerler
resim

(02-26-2019, 10:41 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2015 yılı yaşadığım yerde en çok yağış alan yıllardan biri olmuştu. Kış çok geç başlamıştı ve Aralık ortalarına kadar neredeyse hiç yağış almamıştık. Sonra müthiş yağmurlar yağdı, Mayıs ayına kadar güneşi az yağmuru çok görmüştük. Hiç unutmuyorum, 9 Nisan 2015’te evimizi taşıyorduk ve o gece kar yağışından yollar kapanmıştı. Nisan ayı bile şaşırtıcı olan bir yıldı.

2019 yılı yaşadığım yerde en çok yağış alan yıllardan biri oldu. Kış çok geç başladı ve Aralık ortalarına kadar neredeyse hiç yağış almadık. Sonra müthiş yağmurlar yağdı, Marta dayandığımız şu günlerde yağmur almaya ve soguklari hissetmeye devam ediyoruz.

Diyeceğim o ki, bu seneyi 2015’e çok benzetiyorum. Ve bu sene Nisan ayında yollarımızı kapatacak kar bekliyorum. Bırakın Mart’ı, Nisan bile sürprizlere gebe bu sene Wink

Vayyyy Soner bey, yıllar sonra benim daimi, değişmeyen ama bazılarının birtürlü katılmak istemediği tezlerimi dile getirmiş olman mutluluk verici. Bende yıllarca KIŞ ı Nisan sonuna kadar ısrarla bitirmeyenlerin en başında geleniyim desem yeridir. Elimden gelse Mayıs sonuna kadar ihtimalleri desteklemişimdir. thumbsup

(02-26-2019, 10:54 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vayyyy Soner bey, yıllar sonra benim daimi, değişmeyen ama bazılarının birtürlü katılmak istemediği tezlerimi dile getirmiş olman mutluluk verici. Bende yıllarca KIŞ ı Nisan sonuna kadar ısrarla bitirmeyenlerin en başında geleniyim desem yeridir. Elimden gelse Mayıs sonuna kadar ihtimalleri desteklemişimdir. thumbsup

İnsanoğlu çabuk unutuyor Emin Abi. Çocukluğum “don vurdu, mahsül olmadı” sözleriyle geçti. Çiçekler açardı Nisanda ve hop bir gece 10 cm kar, bütün meyveler telef. Şimdi denebilir ki “nerde o eski kışlar”. Ben de diyorum ki atmosferi mahvettigimiz için artik baharlarda daha da çok kar ve don ihtimali var. Dediğin gibi Mayıs bile şaşırtmaz beni Wink
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, AZOR, ersel candan, KardanadamEmin, Primavera

(02-26-2019, 11:37 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-26-2019, 10:54 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vayyyy Soner bey, yıllar sonra benim daimi, değişmeyen ama bazılarının birtürlü katılmak istemediği tezlerimi dile getirmiş olman mutluluk verici. Bende yıllarca KIŞ ı Nisan sonuna kadar ısrarla bitirmeyenlerin en başında geleniyim desem yeridir. Elimden gelse Mayıs sonuna kadar ihtimalleri desteklemişimdir. thumbsup

İnsanoğlu çabuk unutuyor Emin Abi. Çocukluğum “don vurdu, mahsül olmadı” sözleriyle geçti. Çiçekler açardı Nisanda ve hop bir gece 10 cm kar, bütün meyveler telef. Şimdi denebilir ki “nerde o eski kışlar”. Ben de diyorum ki atmosferi mahvettigimiz için artik baharlarda daha da çok kar ve don ihtimali var. Dediğin gibi Mayıs bile şaşırtmaz beni Wink

Bencede şaşırmamalısın, normal görülmeli bu tezler... eye
  Beğenenler:
  • Xooner

Emin bey unutmayalımki istanbulda kirazın üstüne kar yağdığını söylerlerdi büyüklerimiz
  Beğenenler:
  • AZOR, ersel candan, KardanadamEmin, TARKAN

Yarın sabah güzel bir Kar yağışı ile uyanmak ümidiyle hepinize hayırlı huzurlu geceler dostlar...

Konuyu Okuyanlar:
Akın, efe90, 63 Ziyaretçi