Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Meteorolojik Uyarı: Yurdumuz cuma gecesi geç saatlerden itibaren Balkanlardan gelecek olan soğuk ve kar yağışlı bir havanın etkisi altına girecek nasipse. Bu sistem önümüzdeki haftayı da içine alacak şekilde etkili ve sürekli bir soğuk ve kar yağışı şeklinde devam edecek Mart ayında sık sık soğuk ve karlı havalar bizlerle olacak gibi şu anki tablo bu şekilde ilk etapta bu soğuk ve karlı havayı atlattıktan sonra ilerleyen günlerde de benzer sistemler gelecek gibi şimdilik bu kadar yakında bültenlere düşecek ulaşımda aksamalara kar ve tipiye dikkat Yurdun kuzeyi için sıkıntılı bir süreç başlıyor şimdiden bilginiz olsun. İyi Geceler arkadaşla

resim

Poyraz abi zaten böyle bir görüntüyü vermesini beklemedim desem yalan olur. En kötü ihtimalle bu blokajı vermesi lazımdı bu Ao çıktılarından sonra. İlk sistemin gerek Egedeki siklonla gerek ülkemize girecek Ull sayesinde blokaja uğrayacağı Ao nun ilk sistem tarihlerine tekabül eden çıktılarında açıkça gözüküyor. Çünkü inişten sonra çıkış hemen olmuyor endekste veya inişten hemen sonra da olmuyor iniş. Arada 2-3 günlük bir durağanlık zaten göze çarpıyor işaretlediğim bölgede Smile Bu da minik çaplı bir blokaja işaret Wink
  Beğenenler:
  • allergy, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, Xooner

Gfs akşam güncellemesi 
Sistem istediğimiz istikamette evrimleşiyor  ates ates ates

http://images.meteociel.fr/im/8890/anim_rzd4.gif

http://images.meteociel.fr/im/8774/anim_ybs4.gif

Hep bizi teğet geçen avrupa giden ve bize gelene kadar eriyip giden sistemlerden sonra büyük bir özlemle bekleďığımız kar yani diğer isimleriyle O SENE BU SENE yada SİBİRYA EKSPRESİ yada BÜYÜK BEYAZ BALINA yada O BURAYA GELECEK sistemi bu kez emin adimlarla geliyor insallah 1 - 2 gün kala etkisizlesmez neyse olumlu düşünelim OLUMLU olsun

Bu sene ilk defa tüm modeller ıstikrarlı bir şekilde sistemi gösteriyor.Buradan dönceğini düşünmüyorum artık haftasonu şölene hazırlık yapalımSmile
  Beğenenler:
  • AZOR, Snowsedat, snowserkan

(Son Düzenleme: 02-18-2019, 08:29 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Gfs Diyagramınin güncellemesi devam ediyor
Lehimize dönen modeller var.
Hani derler ya sabreden derviş murâdına ermiş diye.
Bizde o misal sabredip murâdımiza erişicez insaAllah.

resim
  Beğenenler:
  • allergy, AZOR, KardanadamEmin, Poyraz, Snowsedat, snowserkan

Gfs akşam güncellemesi 
Sistemler silsilesi Balinayı sonamı saklıyor !!
Kış daha yenimi başladı yoksa O sene bu senemi 
ates ates ates ates ates

resim
  Beğenenler:
  • allergy, Apse1907, kral, Serko, Snowsedat

Bana gore yagista sikinti var

Kritik ecmf güncellemesi başladı 96.saat
resim
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(02-18-2019, 09:12 PM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bana gore yagista sikinti var

Bir var bir yok 3 gün kala netleşir gibi ama soğuk işi tmm thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
aoy, AZOR, efe90, Əspəranza34, Kerimoglu, REALSHADOW, Snowsedat, 48 Ziyaretçi