| |
@snowserkan @Bir Dost ve değerli yöneticiler bir kaç kelime de ben söyleyeyim.
Snowserkan sayfası gönüllü olarak oluşturulmuş bir sayfa olup devlete ait resmi bir yapı değildir. Buradaki tahminci ve uzman arkadaşlar para karşılığı değil gönül karşılığı bu tahminleri bilim ışığında yapmaktadırlar. zaman gelir tahmin tutar zaman gelir tahmin tutmaz.. Buradaki tahminciler günler ve haftalar öncesi tahmin yürütüyorlar. resmi organlar veya medyatik uzman sayılanlar 1 veya 2 gün öncesinden tahmin yapıyorlar. Buraya kızanlar bu sayfaya bakmak zorunda değilsiniz. Biz Serkan bey ve tahmincilerimizden razıyız. Siz sürekli absürt eleştiri yapanlar razı değilseniz sayfayı açmayınız. Eğer kızacaksanız süreki tahmini saat saat değiştiren resmi sayfalara kızın çünkü asıl tutarsız olan onlar. Mesela ben rahatsız olsam bu sayfaya açıp bakmam meseleyi kökünden halletmiş olurum. Ama rahatsız olanlar benim fikrimce rahatsızlığı başka gibi geliyor. Ben denizli de olmama rağmen istanbul sayfasına girip istanbula kar yağma ihtimalini bile seviyorum arkadaş. Neyse çok yazdım zaten bu yazıyı da onlar değil biz razı olanlar okuruz. @Hasan_iSTANBUL abi zamanında sana kullanıcı adımı bile vermek istedim giriş yapman kolay olsun diye şimdi sana bu teklifi yapanları bırakıp gitmen hoş olmaz abi. takılma sen boş ver amaçlarına insanları ulaştırma. Saygılar.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bir Dost, EJDER, Eray, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kadriyeuygun, Keremburada, KMA76, REALSHADOW, scream, Snowsedat, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, AZOR, Poyrazkarayel, snow41, Snowsedat, TomiRise82, 18 Ziyaretçi |