Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-21-2018, 11:34 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son günlerde split olayı gündeme gelmeye başladı negatif ao ihtimali çıktı takipteyim bakalım inşallah olumsuz bir şey olmaz.

Ahmet bey geleoooo heyecanını verdiniz bu mesajınızı görmemezlikten geliyorum .. olmasın öyle split negatif ao lutfen İnşallah..

Geloo dedim gelmeeeoooo demedim

(12-21-2018, 11:12 PM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese selamlar değerli kar severler sessiz sessizde olsa yıllardır forum takip ederim kar tahminleriyle alakalı son üç senedir ki kadar tutarsız modeller ve veriler görmedim ve bu insanın siniri çok kötü bozuyor özellikle geçen kış hepimiz perişan olduk umut ederim ki zincirleri Allah ın izniyle kıracağız ve güzel bir kışın bizi beklediğine inanıyorum.

Serkan abi sana daha önce  Avrupa yakası ve Trakya kar konusunda neden şanssız diye sormuştum (bu ihtimalin değişeceğini ve bazen Avrupa bazen Anadolu yakasının şanslı olabileceği biliyorum)  geçtiğimiz kışlarda bu böyle idi ve Avrupa az yağış alırken Trakya nerede ise hiç kar yağışı alamadı abi bu soruyu şimdi şöyle sormak istiyorum İstanbul neden eskisi gibi kar alamıyor abi muhakkak bir açıklaması vardı 2004 ten bu yana bir iki sene haricinde sistem alamadık kışın başındayız biliyorum ama bu senenin de geçen sene gibi olmasından korkuyorum baksana abi -8 arar oldu gözler kafayı yedik  anlamayan

Kardeşim merhaba,

Sorunu daha yeni gördüm.

Bu soruya içi dolu ve istatiksel verilerle cevap vermek daha yerinde olacaktır.
Sorduğun bu soru aklımda ve en kısa sürede bir cevap yazacağım söz. thumbsup
Belkide bununla ilgili bir konu dahi açabilirim.

(Son Düzenleme: 12-21-2018, 11:56 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Salı günü akşam saatlerine kalmadan kky ve kar İstanbul'da sonraki günlerde kky ve kar ay sonuna kadar ara ara kuvvetlenerek sürecek Ocakta da devam arada ufak tefek sıcaklık yükselmesi olsa da soğuk havalar devam edecek inşallah.
  Beğenenler:
  • adakar, kenangs

(12-21-2018, 11:34 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son günlerde split olayı gündeme gelmeye başladı negatif ao ihtimali çıktı takipteyim bakalım inşallah olumsuz bir şey olmaz.

Split olunca ne oluyormuş?

Bölünmenin yeri, şekli hatta zamanı bile önemli.

Nereye doğru bölünüyor?

Kuzeyden güneye mi yoksa güneyden kuzeye mi? Smile
  Beğenenler:
  • kuzey1352, Reis

Yabancı forumlarda Meteoroloji uzmanları avrupada ve amerikaya şiddetli soğuklar inebilir diyorlar. Ancak ao da negatif eğilim var ama tersi de var uzun vadede zaten takip ediyorum diye belirttim Serkan bey kardeşim.

(12-21-2018, 11:54 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Salı günü akşam saatlerine kalmadan kky ve kar İstanbul'da sonraki günlerde kky ve kar ay sonuna kadar ara ara kuvvetlenerek sürecek Ocakta da devam arada ufak tefek sıcaklık yükselmesi olsa da soğuk havalar devam edecek inşallah.

Karla karışık yağmur mu??

Yapmayın Ahmet bey. 

Biz saf kar umut etmiştik. 

Tüm hayallerimiz ve beklentilerimiz bu yönde. 

Karla karışık yağmur bizi bozar.
  Beğenenler:
  • тaяaηтυℓa

Bugün baktığım uzun vade tahmini yapan amerikalı bir site Avrupa'da ocak 15 şubat başı soğuk taraf olacağını gösteriyordu bizde sıcak tarafta ......şubattada ülkemiz soğuk tarafta kalıyordu yani Avrupa'da kısa bir döneme sıkışıyor kış

Önce kky sonra kar dedim dostum
  Beğenenler:
  • AZOR, Enginist

Arkadaşlar burası genel sohbet sayfası değil, genel sohbetlerinizi ilgili sayfada yapın.
  Beğenenler:
  • kuzey1352, Reis, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
29 Ziyaretçi