Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Yılbaşında Kar keyfi yaşasaydık süper olurdu, fakat Ocak ayının ilk günlerinde gelecekse de başımızın üstünde yeri var. *** Özledik sabırsızız.
 Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)

(12-20-2018, 08:01 PM)whitesnoww Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey son GFS yine sistem yok diyor. Modellerin sizin dediğiniz tarihe kadar düzeleceğini umut ediyorum. Son bir durum değerlendirmesi yapma şansınız var mıdır?
Yeni üyeyim sizi severek takip eder, inanılmaz saygı duyarım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum kendi adıma.
İyi akşamlar dilerim

Merhaba hoşgeldiniz.
Duyduğunuz saygı ve sevgi tarafımızdan da bi mukabil karşılıklı.

Fakat "sistem yok diyor" cümleniz çok anlam kazanmıyor maalesef.

neresi için ve ne zaman için yok.?
  Beğenenler:
  • hakancitak, mehmet karsever, Snowhits

Arkadaşlar diyagram ve model güncellemelerini
Aşağıdaki bölümde paylaşın.

Model paylaşımları ve Diyagramlar
  Beğenenler:
  • hakancitak, ThunderSnow

Serkan Bey diyagramdaki 500 hpaları görünce 1987 kokusu aldım vallahi.
  Beğenenler:
  • adakar

GFS AKŞAM PARALEL 
resim
resim
  Beğenenler:
  • Fevzi

(12-20-2018, 09:09 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey diyagramdaki 500 hpaları görünce 1987 kokusu aldım vallahi.

Ahmet bey 85-87 yıllarına atıf var üst atmosferde.

Modellere ve diyagramlara aşırı itibar ediyor değerli üyelerimiz.

Bunların 5 günden sonrasına  çok itibar edilmez.

Bakın GFS 192 saat boyunca 9 km çözünürlükle çalışır 192'den sonra çözünürlüğü 27 km'ye çıkar.

Evet paylaşalım yorumlarda yapalım ancak aşırı kaptırmayalım kendimizi.

Ay sonu yaklaşsın bakın neler olacak. şimdi ne desek ne göstersek inandıramayız.

(12-20-2018, 09:30 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-20-2018, 09:09 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey diyagramdaki 500 hpaları görünce 1987 kokusu aldım vallahi.

Ahmet bey 85-87 yıllarına atıf var üst atmosferde.

Modellere ve diyagramlara aşırı itibar ediyor değerli üyelerimiz.

Bunların 5 günden sonrasına  çok itibar edilmez.

Bakın GFS 192 saat boyunca 9 km çözünürlükle çalışır 192'den sonra çözünürlüğü 27 km'ye çıkar.

Evet paylaşalım yorumlarda yapalım ancak aşırı kaptırmayalım kendimizi.

Ay sonu yaklaşsın bakın neler olacak. şimdi ne desek ne göstersek inandıramayız.
yıllardır bu sabrını tebrik ediyorum serkan kardeşim. şapka çıkartıyorum. tebrikler.
görünene göre değerlendirince bu tepkiler doğal. ancak senin daha farklı kombinasyonlar ile değerlendirme yaptığını bildiğimden sadece değişiklik olursa haber vereceksin diye yorumları takip ediyorum. tekrar tebrik ederim.
  Beğenenler:
  • Captmehmet, mehmet karsever, snowserkan

SERKAN ABI BAHSETIGINIZ SISTEMDE ISTANBUL EN AZ SOYLE BI 10CM KAR ALIRMI?
  Beğenenler:
  • snowserkan

(12-20-2018, 10:01 PM)hakancitak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yıllardır bu sabrını tebrik ediyorum serkan kardeşim. şapka çıkartıyorum. tebrikler.
görünene göre değerlendirince bu tepkiler doğal. ancak senin daha farklı kombinasyonlar ile değerlendirme yaptığını bildiğimden sadece değişiklik olursa haber vereceksin diye yorumları takip ediyorum. tekrar tebrik ederim.

Hakan bey çok teşekkür ederim.

Evet modeller ve diyagramları bizden daha ağır basıyor bu tip sistemler öncesinde. Smile
Modeller sistemi göstermeden önce verdiğimiz haberler insanları ister istemez umutlandırıyor ne zamanki modeller bir şeyleri inatla göstermeye başlıyor işte o zaman modeller ve diyagramlar takibe alınıyor.

Söylediğiniz gibi farklı verileri işin içine katarak yaptığım tahminler mevcut.
Yine olacak bu sistem öncesinde yine yapacağım.

Üst atmosfer hareketlerini ve bunların yorumlarını son 2-3 senedir amatör camiada sıkça yorumlanırken görmek beni ayrıca mutlu ediyor.

Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.

Sağolun Varolun
(12-20-2018, 10:25 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SERKAN ABI BAHSETIGINIZ SISTEMDE ISTANBUL EN AZ SOYLE BI 10CM KAR ALIRMI?

Mirhan selam,
5-10 cm için yaygara koparmaya değmez 30 cm'den aşağısı kurtarmaz. Smile

Cumartesi gününü bekle.
Daha ayrıntılı bilgiler vermeye çalışacağım.

EPS bu gece PES dedirtiyor muhteşem görüntüler var takip edin sadece

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, 9 Ziyaretçi