| |
ÇOK DEĞERLİ FORUMUN GERÇEK KARSEVERLERI...Bende hepinizi özledim. Anlaşılan oki doğru adresteyim. İnsanlığın, arkadaşlığın, dostluğun hiç oluşamadığı, KAR düşmanlarının biraraya tolandığı malum yerden ayrılıp,burada sizlerle olduğum için memnuniyetimi anlatmaya gerek duymuyorum. Serkan ve benim hakkımdaki arkamızdan atıptutmaları okuyorum, buradan şunu anlıyorumki aslında bizler orada hala unutulamıyoruz, meyva veren ağaç taşlanır derler, işte size kanıtı.Kimseye bulaşmayız, sataşmayız, kimseyi tahminleri dplayısıyla kınamışlığımız, alay etmişliğimiz, rencide etmişliğimiz görülmemiştir. Fakat ordaki belli güruh, bizleri birtürlü hazmedemediler. Bizler kadar oraya emek, efor, zaman harcayan, insanlara faydalı olmaya çalışan oldumu bilemiyorum, bizler orada gerçek özveriyle çalıştık, ama maalesef kimseye yaranamadık. Kaç zamanlardır yazmıyoruz oraya, yinede halen bizleri hakaretlerinden mahrum bırakmıyorlar sağolsunlar. Sanıyorum böyle giderse bizler hiç unutamayacaklar....Neyse arkadaşlar iş icabı bugünlerde Antalya'dayım, havayla ilgilenecek pek vaktim olmasada sizlerin yorumlarınızı vakit buldulça okuyorum. Ancak fırsat bulabildim, içimi dökeyim dedim. Ben daha önceleride bahsetmiş olduğum üzere aysonuna odaklanmış durumdayım, aysonunda ve yeniyılda sürprizlere hazırolun derim...Hepinize saygı ve sevgilerimle...
![]()
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Captmehmet,
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, KardanadamEmin, Keremburada, mehmet karsever, sahinok, Yalçın_Kılıç
Tahminler yapıldı,beklenildi. Ve bugün itibari ile İstanbul'a ilk kar düştü. Detaylı incelemelerde bulunup,tahmin yapan herkese teşekkür ederim. "Malum" site ile alakalı tek söyleyebileceğim her şey değişir, orada ki zihniyet değişmez. Fazla konuşanın,hakaret edenin el üstünde tutulduğu bir oluşum.Konuyu da bölmeden ,bu değerli ve seviyeli siteyi bizlerle paylaştığı için başta Serkan Beye ve diğer değerli tahmincilere teşekkür ederim.
Beğenenler:
• AZOR, Captmehmet, hakancitak, KardanadamEmin, mehmet karsever, sahinok, Snowevren, ThunderSnow, Yalçın_Kılıç
Merhaba,
Bugünkü kar yağışlarının en büyük etkeni 500 hpa da -30 bandının üzerinde bir soğumanın olmasıydı,bu da başlangıç için gayet güzel. Aralık son haftası uzman arkadaşların da belirttiği gibi vortex bize doğru hamle yapacak gibi görünüyor. Saygılarımla
Ya bu voov ne olmus halleri icler acisi.
MODERATÖR EDİT: Lütfen üslubumuza dikkat edelim, seviyemizi koruyalım, bizler saygımızı bozmayalım.
Dahada kuvvetli gelmesini bekliyorum azorun bu kadar yükselip İskandinavyaya bu kadar yatması çok görülmüş bir olay değil sonunda blokajınıda gösterirse o başka
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, KardanadamEmin, mehmet karsever, Poyraz, sahinok, snow41, snowserkan
Sitemizi sürekli takip eden 443 kalıcı kar sevdalımız,
![]() Üyemiz olmadan doğa olaylarına gönlünü vermiş 800'e yakın ziyaretçi kar sevdalısı dostumuz, ![]() Ve sitemize kayıtlı 578 Aktif kullanıcımız ile Beyaz Meleğe gönül vermiş bütün dostlarımızla büyümeye devam ediyoruz. İsmi lazım değil forumda reyting kasmak amacıyla çeşitli girişimlerde bulunduğumuzdan bahsediliyor. Reyting kasmaya ihtiyacımız olmadığını belirtmek istiyoruz.Kar yağışına gönül vermiş, doğa olaylarına gönül vermiş herkese kapımız sonuna kadar açık. Bu kadar kar sevdalısı insanı bir araya getirip kaynaştırabiliyorsak ne mutlu bize. O ismi lazım değil arkadaşa bu forum yazın ortasında bile 10 aktif üye ile bile hevesli bir biçimde yağmur tahmini yaptığını da hatırlatmak istiyorum. Hiçbir karşılık yada çıkarımız olmadığını açık açık ifade ediyorum. Ve tekrardan sizlerden sitede yer alan reklamlar için özür diliyorum. Bu reklamlardan gelecek olan gelirlerin tamamı ile sitenin Hosting ve Domain giderleri karşılanacaktır. Ayrıca başından beri hayata geçirme hayalim olan bu forumdan yayın yapacak bir meteoloroji istasyonunun finansmanı olacaktır. Allah bizlere ömür verirse forumun en üst kısmında Basınç, Sıcaklık, Rüzgar yönü, Rüzgar Hızı, Kamera görüntüsü, Yağmur miktarı gibi değerleri canlı olarak okuyabileceğiz. Yanımızda olan bizi takip eden herkese teşekkürler.
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, AZOR, burakrpc, Cabbar, Captmehmet,
(12-12-2018, 09:39 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dahada kuvvetli gelmesini bekliyorum azorun bu kadar yükselip İskandinavyaya bu kadar yatması çok görülmüş bir olay değil sonunda blokajınıda gösterirse o başkaAkıyor maşallah akıyor ! Ay sonu hepimizin arzuladığı ve sabırzıslıkla beklediği yeni film gösterime giriyor. Azor: Büyük vurgun ..
Sığırcık olayı evet geçen akşam ilk defa sürü halinde Esenyurtda ben de gördüm... Alakayı bilmiyorum ama az önce formda okudum bende gördüğümü yazdım
Serkan Bey ay sonu güzel bir sistem alacağız gibi duruyor.Ancak 20 sinden sonra farklı tarihler var.22-24 veya 27 aralık arasında gidip geliyor tahminler.Tabiki Allah bilir ama sistemin giriş tarihi ne zaman aşağı yukarı netleşir?
Kar Mutluluktur
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| aoy, hacimuratt, 23 Ziyaretçi |