Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gebze Organize Sanayi'deydim bugün, neredeyse yaprak boyutunda ki Kar taneleri güzel görüntü oluşturdu. Sezonu açmış olduk artık.Hayırlı olsun.

Ocak ayında güzel Kar yağışları göreceğiz İnşallah.
 Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
  Beğenenler:
  • Captmehmet, mehmet karsever, snowserkan

Emin abi neden yok acaba bilgisi olan var mı?
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, mehmet karsever, sahinok, snowserkan

Emin dostum neredesinSmile
Modellerden bir haber var sana
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, KardanadamEmin, sahinok, Snowevren

Emin abinin dükkana bu seferde çığ düştü galiba Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin

Ay sonu bombayi patlatmis gfs
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin, mehmet karsever

Emin Bey özlettiniz.Aralık ayı son hafta sistemiyle ilgili haberler bekliyoruzWink
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin

(12-12-2018, 08:17 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ay sonu bombayi patlatmis gfs

Ne gibi Ersel Bey?
Kar Mutluluktur 

Stratosferde güzel gelişmeler devam ediyor. 24 Aralık civarında sert bir hareket meydana gelerek zonal rüzgarlar tersine dönecek. Normalde batıdan doğuya dönen ve izlandayı doğuya pompalayan zonal rüzgarlar terse dönerek doğudan batıya dönmeye başlayacak.

resim

resim

AO endeksinin ise önce pozitiften negatife inmesi sonra da negatiften nötre çıkması bekleniyor. Bilindiği gibi AOnun negatiften hızla nötre yükselmesi bizim sistem alma ihtimalimizi artırıyor.

resim

NAO endeksine baktığımızda endeksin nötr civarında salınması tahmin ediliyor. Bu durum da ülkemizde sistem olasılığı için en uygun NAO durumu.

resim

Stratosferik ısınma durumuna baktığımızda ısınmanın 24 Aralıkta maksimum düzeye çıktığını görüyoruz. Isınmanın sibirya tarafında olduğu görülüyor.

resim

Bu veriler incelendiğinde Serkan ve Ahmet Beyin de yazdığı gibi aysonu tatmin edici bir sistem inmesi çok muhtemel görünüyor. Muhtemel sistem giriş tarih aralığı ise 24-27 Aralık.

Herkese selamlar başta snowserkan kardanadam emin tarantula olmak üzere tahmin yapan tüm arkadaşlara sevgiler saygılar. Yaklaşık 3_4 yıldır sizleri sessiz takip edenlerdenim. Özellikle serkan arkadaşımızın verdiği bilgilerle bir çok şeyi öğreniyorum ve çevremide bilgilendiriyorum. Kendisinden Allah razı olsun başarılarını arttırsın inşallah. Kar sevdalısı olan herkese bol karlı bir kış mevsimi diliyorum.

Emin Bey nerelerdesiniz bizim pozitif enerji kaynağımızsınız Smile Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin, Snowevren, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
16 Ziyaretçi