| |
(12-05-2018, 06:30 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-05-2018, 05:32 PM)cem5254 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya arkadaşlar ben mi bişey kaçırdım emin abi nerdedir? abi kolay gelsin. başka bişey olmasında abi özlüyüruz seni
(12-06-2018, 08:42 AM)cem5254 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlgin için çok teşekkürler KARdeşim.(12-05-2018, 06:30 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-05-2018, 05:32 PM)cem5254 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya arkadaşlar ben mi bişey kaçırdım emin abi nerdedir?
Öncelikle herkese selamlar...Bursa merkezde şu an karla karışık bir yağış inceden de olsa mevcut...ilk kar tanelerini gördük Allah' ın izniyle...Uludağ tabi ki yıkılıyor şuan
Büyükşehir Belediyesi Kameralarından bu güzel anları sizlerinde yaşamasını isterim....
(12-06-2018, 10:47 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rica ederim abi allah emanet . bol KAR lı işler ve günler dilerim(12-06-2018, 08:42 AM)cem5254 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlgin için çok teşekkürler KARdeşim.(12-05-2018, 06:30 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burdayım cem5254, işyerimde yılsonu yoğunluğu mevcut olduğundan biraz uzak kalmak zorunda kalıyorum.
Bu kadar 850 hpa sogukken yagisin az olmasi uzucu gercekten. Bide tam denizden esiyo ruzgar. Sogukta denizden geliyo. Serkan abi analiz yapr misiniz?
Benim tahminimce bu aksmadan yarin oglene kadar dekler gorulebilir gibi. Graupel gorucez gibi gozukuyo.
ALLAHIM Ya rabbim delirecem bu nasıl bir basın...Biri şunlara akıl fikir versin...İstanbul bu sene de sıcak geçicekmiş kar yağma olasılığı düşükmüş...İktidarın medyası turkuvaz bile ılıkçıysa ben ne diyeyim...İnşallah bol örtü alırız da bitilerine kapak olur...
Istanbul da bu gece ve yarin sabah -8 giricek 850 hpa ya gorr ve ruzgar yildizdan esicek. Poyraz esseydi hic umut kalmazdi. Karadeniz kayniyo mutlaka etki olusmali.
Olur da sürpriz bir kar yağışı gerçekleşirse bundan sahil kesimler de nasiplenebilir mi?
Mesela Küçükyalı sahil
serkan bey artık sızden. Helıyo kara gömülecegız okullar tatıl olacak gıbı acıklamaları beklıyoruz gelsın artık o gunler
)
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| coskunnkartal, 23 Ziyaretçi |