Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-05-2018, 06:30 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-05-2018, 05:32 PM)cem5254 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya arkadaşlar ben mi bişey kaçırdım  emin abi nerdedir?

Burdayım cem5254,  işyerimde yılsonu yoğunluğu mevcut olduğundan biraz uzak kalmak zorunda kalıyorum. eye Smile

abi kolay gelsin. başka bişey olmasında  abi özlüyüruz seni Smile
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin

(12-06-2018, 08:42 AM)cem5254 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-05-2018, 06:30 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-05-2018, 05:32 PM)cem5254 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya arkadaşlar ben mi bişey kaçırdım  emin abi nerdedir?

Burdayım cem5254,  işyerimde yılsonu yoğunluğu mevcut olduğundan biraz uzak kalmak zorunda kalıyorum. eye Smile

İlgin için çok teşekkürler KARdeşim.
  Beğenenler:
  • AZOR, cem5254, ozkar

(Son Düzenleme: 12-06-2018, 11:26 AM, Düzenleyen: Yalçın_Kılıç.)

Öncelikle herkese selamlar...Bursa merkezde şu an karla karışık bir yağış inceden de olsa mevcut...ilk kar tanelerini gördük Allah' ın izniyle...Uludağ tabi ki yıkılıyor şuan Smile Büyükşehir Belediyesi Kameralarından bu güzel anları sizlerinde yaşamasını isterim....
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, mehmet karsever, Xooner

(12-06-2018, 10:47 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-06-2018, 08:42 AM)cem5254 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-05-2018, 06:30 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burdayım cem5254,  işyerimde yılsonu yoğunluğu mevcut olduğundan biraz uzak kalmak zorunda kalıyorum. eye Smile

İlgin için çok teşekkürler KARdeşim.
rica ederim abi allah emanet . bol KAR lı işler ve günler dilerim Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Bu kadar 850 hpa sogukken yagisin az olmasi uzucu gercekten. Bide tam denizden esiyo ruzgar. Sogukta denizden geliyo. Serkan abi analiz yapr misiniz?
Benim tahminimce bu aksmadan yarin oglene kadar dekler gorulebilir gibi. Graupel gorucez gibi gozukuyo.

resim

Bolu-Ankara il sınırından sevgilerle forum ?? umarım en yakın zamanda bu güzel tabloyu istanbuldada görürüz  thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, mehmet karsever, Xooner

ALLAHIM Ya rabbim delirecem bu nasıl bir basın...Biri şunlara akıl fikir versin...İstanbul bu sene de sıcak geçicekmiş kar yağma olasılığı düşükmüş...İktidarın medyası turkuvaz bile ılıkçıysa ben ne diyeyim...İnşallah bol örtü alırız da bitilerine kapak olur...

Istanbul da bu gece ve yarin sabah -8 giricek 850 hpa ya gorr ve ruzgar yildizdan esicek. Poyraz esseydi hic umut kalmazdi. Karadeniz kayniyo mutlaka etki olusmali.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever

Olur da sürpriz bir kar yağışı gerçekleşirse bundan sahil kesimler de nasiplenebilir mi?
Mesela Küçükyalı sahil Smile
  Beğenenler:
  • snowserkan

serkan bey artık sızden. Helıyo kara gömülecegız okullar tatıl olacak gıbı acıklamaları beklıyoruz gelsın artık o gunler Smile)
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
coskunnkartal, 23 Ziyaretçi