Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Arkadaşlar ben herşeyi bilemem ona göre zor sorular sormayın. Smile

Beğenenler:
  • adakar, mehmet karsever

çok teşekkür ederim Snowserkan
hepimizin gözündeki yeriniz çok ayrı
bu arada Hanımdan rapor alıyorum sürekli, hava sıcaklığı 6,7 derece olmuşSmile

(11-28-2018, 03:47 PM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu gelirse  istanbul kar alır 
Söyleyemiyorum çünkü300 saat var  Sad

ŞŞİMDİDEN TRİBİNİ YAŞAMIYALIM O GÜN GELİNCE TAM TRİP YAŞIYORUZ Smile
resim
resim
  Beğenenler:
  • Ömer18

Şöyle bir bilgi var burada bulunsun;
İstanbul'daki ölçüm istasyonlarının yerleri kentsel dönüşüm projelerine göre değiştirilmektedir. Düşünün 90 yıldır kayıt yapan istasyon bir başka lokasyona taşınmaktadır. 90 yıllık kayıtlar kesintiye uğramakta, meteorolojik hafıza silinmektedir. Başka yere taşınan istasyon artık yeni bir istasyondur ve kayıtlarına sıfırdan başlar. Ama kim duydu bunu? Duysa bile niye umursasın koskoca devletin meteoroloji dairesi umursamazken......
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, Xooner

resim

Sayın MGM nin sıcaklık tahmini ve şuanki sıcaklık.

ATV şu an hafta sonuna dikkat kar kapıda uyarı yapıyor

(11-28-2018, 07:33 PM)Hunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ATV şu an hafta sonuna dikkat kar kapıda uyarı yapıyor

Boşverin ATV 'yi öyle bir olasılık doğar doğmaz ilk haberi burdan alacaksınız, şuan dört değil sekiz gözle gelen sistemin durumunu takipteyiz. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Hunter, mehmet karsever, sahinok

(Son Düzenleme: 11-28-2018, 07:58 PM, Düzenleyen: Trakia.)

Edirne’de kar yağışı başlamış senenin ilk kar yağışını annem canlı video ile izletti darısı İstanbul’a inşallah
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, Ömer18

Arkadaşlar GFS yine hayalerimize katkıda bulunan süper modelleme yaptı. Ayın 8 inden sonra İstanbul için KAR İHTİMALİ görünüyor. 9-10-11 Aralık güzel soğuklar yolda...
resim

resim

resim

isaac rosenberg louse hunting
  Beğenenler:
  • adakar, ersel candan, mehmet karsever, sahinok, Snowhits

http://trhava.omu.edu.tr/wrf/index.php?s...0m&saat=24
Bu sinirli alan modeline gore vu saatlerde 10 derece olmasi gerekirken 6 derecelere grriledi. Cuma oglrn gibi ruzgar karayele donucek gibi. Catalca simdiden 1 derece belkide 0 dir. Hatta Catalcadan kar haberleri gelmeye basladi. Modele bakarsaniz Catalca -4 e kadar inicek gibi sistem tekrar kuvvetlenmeye basladi. Serkan abi ilk kar 1 4 aralik arasinda dusucek dedi. Ve tahmini basariyla cikicak gibi. Serkan abi diger sistem tahminlerinizi merakla bekliyorum.
  Beğenenler:
  • adakar, gececi

Konuyu Okuyanlar:
15 Ziyaretçi