| |
Yağışsız, rüzgarlı ve kuru soğuk illet İstanbul havaları başladı....
Seneye kaldı umutlar... Bundan sonra yağışlar ile soğuk değil ılık hava çakışır artık...
@KardanadamEmin bey ,
2026-2027 kış sezonunun size 3 tane blokajlı sistem borcu var. Atmosfer bu kış hepimizi çok üzdü. Lütfen gelecek kış alacaklarımızı unutmayalım. Umarım bu mevsimde bolca yağmur alırız. Barajlar sıkıntılı
(03-04-2026, 01:05 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Atmosfer bize Tarihleri değiştirip duruyor 4 Mart gibi görünürken kutup rüzgarlarının yavaşlaması 7 sine evrildi yani bu tarihin 5-7 gün sonrası kuzeyden yeni bir atak bekliyorum tabi ineceği yer şu an belirsiz 15/18 Mart arası yeni bir soğuk atak geliyor sürpriz değil bu bilinen
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Əspəranza34, Mustafa Torun 0834, REALSHADOW, Yıldızı
Hava ayaz mı ayaz... Büyük ustayı sevgi, saygı ve özlem ile anıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=iI7LxayqmFo
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Eray, Əspəranza34, Mustafa Torun 0834, Yıldızı
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Galandar16, Mustafa Torun 0834, Yıldızı
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Galandar16, Mustafa Torun 0834, Yıldızı
Arkadaşlar Mart ikinci yarısından sonrasına pattern soğuk tarafa dönüyor.. Bugünkü sıcaklara aldanıp kışa bitti gözüyle bakmamanızı tavsiye ederim.. Bayram sürecinde bile soğuklar var..Bakın modeller ikinci yarı için neler söylüyorlar..
Sevgili arkadaşlarım, KARdeşlerim. Bu kış kar göremedik, Çok istedik, çok bekledik, çok umutlandık. Ama olmayınca olmuyor, Bizim zorlamamızla da olmayacak. Tahmin yapan arkadaşların da takdir haklarını hep karlı taraftan kullandıklarını, çünkü hepimizin öyle istediğinin farkındayız. Artık sürecin sonuna geldik, haftaya diye diye umut pompalamanın faydası yok. Bahar geliyor, artık beklentimiz bol yağmur yağsın, barajlar dolsun. Kar ümitlerimizi de seneye saklayalım. Acısı umarım seneye çıkar, bizi tatmin eder. Herkese iyi geceler. Sevgiler.
Öncelikle şu bilinmeliki burada kimseye umut pompalanmıyor..Bu tip terimler laf sokma amaçlıdır..Yaptığımız iş KAR tahminleri, pompalama işi petrol istasyonlarında benzin işlerinde yapılır..Bizler yada şahsım diyeyim, yaptığım her paylaşımda veriler ve model görsellerle yorumlama yapıyorum..Modeller sistem gösteriyorsa ben bunu yorumlarıma yansıtırım..Umudu modeller verir ve yine modeller yok eder..Bu forum KAR tahminleri başlığı açık olduğu sürecede bu tahminler yapılır..Ayrıca Modellerde görülen soğuk dalga sistemleri geliyor demek illada KAR geliyor anlamına gelmez.Önümüzde yine soğuk sistemler var ve bu illa KAR geliyor anlamına gelmez, öyle bir oluşumu gördüğümüzde, zaten anında yazıyoruz.Sistemler mevsime göre serin- ılık- soğuk olarak değişik şekillerde ülkemizi etkisine alır..Yazında sistemler gelir ve buda serin ve yağışlı diye nitelenir..Sezon başından beri burada birkaç arkadaşla emekler veriyoruz, bütün sezondur yapılanlara takdir görmüyorsak bari laf sokulmamalı..Eğerki kış yönetime görede bittiyseki yapılmış beğeniden öyle anlaşılıyor konuyu kilitleyebilir...Her zaman tezimin arkasındayım, bana göre gerçek kış Nisan sonunda biter.. Saygılar...
Emin ne oldu? Birileri sana gönderme mi veya sataşmamı yaptı.
Yaptı ise karşılığını alır. İlgili yorumu hemen paylaş. Modeller neler gösterir neler. Modellerin gösterdiğinin diyagramlar, Teleconnection verileri, Üst atmosfer verileri ile sağlamasını yapar ve sende inanırsan KAR Tahminini yapıştırırsın. Gelir veya gelmez çokta önemli değil. Her yazdığın yoruma beğeni beklememelisin. Benim yaptığım yorumada beğeni gelmemiş. Kuşanayım kılıçları herkesin kellesini alayım. Bu sene olmadı kardeşim. Atlantik üzerine akan soğuklar yüzünden olmadı. Amerika anomalisine bakarsan Doğusunun normallerin devamlı altında kaldığını görürsün. Doğusuna akan soğuklar oradan atlantiğe daldığı sürece bize KAR çok zor. Senden ricam Bu kadar kırılgan yapıda olma. Eğer sana bir terbiyesizlik yapıldı ise ve buna göz yumuldu ise O zaman gereken herkes için tarafımdan yapılır.
Beğenenler:
• Barbegazi, Burak1980, Captmehmet, Eray, Erol Bıldırcın, hacimuratt, KardanadamEmin, kral, Mustafa Torun 0834, snow41 |
| Konuyu Okuyanlar: |
| hacimuratt, 69 Ziyaretçi |