| |
Arkadaşlar modeller bugün yine sistemi öldürmüşler..Ahh bu modeller yokmu? En iyi kıvıran dansözlere taş çıkarıyor mübarekler.Bu sezon iyice kabak tadı verdiler yeterince, tadını, tuzunu kaçırdılar...Fakat siz buna takılmayın onlar bunu hep yapıyor.. Rahat olun bugün sistemi yok eder,bir süre sonra tekrar verecekler.Bende sistem kaybolmadı...Bize düşen sonucu beklemek ve durup, dinlenmeden takibe devam..Bazı yabancı sitelerde sistem yine bizde görünüyor..
![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, hasanshn, Kartutgun, Mustafa Torun 0834
Şu konu artık kabak tadı verdi ve son kez yazıyorum @KardanadamEmin
Nerde senin tahminlerini beğenmedim yazdım? Nerede seni eleştirdim ? Nerede seni iyi bir tahminci bulmadığımı söyledim? @AZOR un tahminlerini beğenmek seni beğenmediğim anlamına gelmez. Seninde dediğin gibi modeller bir veriyor bir vermiyor. Sende modeller verdiği zaman bize haber veriyorsun, kaybettiği zamanda ümidimizi diri tutmaya çalışıyorsun. Allah razı olsun emeklerin için. Senden ricam , benim söylemediğim şeyleri söylüyormuş gibi söyleme. Ayrıca senden ricam o kementi at ve çek o Godzilla sistemini KARdeşim. Bilirim ki yıllardır gelmeyecek sistemleri inadın ile getirdin❤️
(03-03-2026, 02:17 PM)Mertatakoy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu konu artık kabak tadı verdi ve son kez yazıyorum @KardanadamEmin Her türlü kement itinayla atılır .Yeterki sistemin geleceğine yürekten inanayım.. Zaten ilk gördüğümde beğenmişsem,inanmışsam o sistemi dahada bırakmam.. İnatçı olduğum doğrudur..Modellerin ne vereceğine baksak, şuana kadar verem olmuştuk..Günde kırk takla atıyorlar..Fakat biz onlar gibi dans etmiyoruz..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, konuralp, Mertatakoy, Mustafa Torun 0834, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Akın, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Əspəranza34, Galandar16, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, Mustafa Torun 0834, Naczö, REALSHADOW, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Akın, akyekrem, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, karakış, Kartutgun, konuralp, Mertatakoy, Mustafa Torun 0834, Naczö, REALSHADOW, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, konuralp, kral, Mertatakoy, Mustafa Torun 0834, snowserkan, Yıldızı
![]() Diyagram bize diyorki son yıllarda eşine az raslanır bir sistem size kuvvetlenerek yaklaşıyor -15 altı 5 yakın çalıştırma mevcut bir çoğuna tek tek baktım biraz daha batılı gelen model olsaydı bu sayı 10 lara çıkacaktı hemde bu gördüğümüz veriler Mart ayının ortası olmasına rağmen güçlenerek geliyor ve dahada önemlisi öncesinde hava bir kaç gün Kar değerlerine yakın ve soğuk olacak buda bence sistemin etkisini dahada arttıracaktır, gerçi forumda bu sisteme inanan sayısı 6 kişi olsakta umarım gelir ve hepimizi sevindirir. Bu veriler ışığında eğer Cuma gününe kadar bu durum artarak devam ederse benim için son yılların en efsane günlerini yaşamaya az kaldı diyebilirim, herkese hayırlı bereketli sahurlar Rabbim birliğimizi daim eylesin inşaAllah. Selam ve Dua ile sevgili dostlar.
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Çilingozlu, DeMo, Eray, Erol Bıldırcın, hacimuratt, KardanadamEmin, Kartutgun, Mertatakoy, Mustafa Torun 0834, sennedjemus, snowserkan, Yıldızı
Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı, ve Mutlu Sabahlarınız Olsun.. Havanın Durumu Ne Olursa Olsun Sizin Havanız Güzel Olsun.. Arkadaşlar bize sistem vermeyi hiç sevmeyen GFS bu sabah istemeye istemeyede olsa sistemi yeniden vermeye hazırlanıyor..Bu işler böyledir ve sabır işidir..Ha gayret GFS, biraz daha batılat şu sistemide artık bizde bi huzur duyalım bea..
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Captmehmet, Çilingozlu, DeMo, Eray, Erol Bıldırcın, Kartutgun, Mertatakoy, Mustafa Torun 0834, snowserkan, Yıldızı
Şuanki yüklenen Gfs çıktısı gerçeği yansıtmıyor bence sıcak senaryolardan biri çıkacak ama Diyagramda bomba patlayacak DİKKAT edin -15 -20 arası EFSANE BİR SİSTEM GELİYOR EFSANE..........
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, AZOR, Barbegazi, Bokers, Captmehmet, Çilingozlu, DeMo, Eray, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, hacimuratt, KardanadamEmin, Kartutgun, Mertatakoy, Mustafa Torun 0834, Naczö, Serham79, snowserkan, Yıldızı
Atmosfer bize Tarihleri değiştirip duruyor 4 Mart gibi görünürken kutup rüzgarlarının yavaşlaması 7 sine evrildi yani bu tarihin 5-7 gün sonrası kuzeyden yeni bir atak bekliyorum tabi ineceği yer şu an belirsiz
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Çilingozlu, DeMo, Eray, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mertatakoy, Mustafa Torun 0834, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 43 Ziyaretçi |

Zaten ilk gördüğümde beğenmişsem,inanmışsam o sistemi dahada bırakmam..