| |
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834
Arkadaşlar Kış bitmedi, yalancı bahara aldanma! SİBİRYA son güçlü darbeleri vurmaya hazırlanıyor. İlk olarak 7/8 Mart'ta sıcaklıklar yurt genelinde kış değerine inecek. 11/13 Mart'ta ise SİBİRYA KÖKENLİ ikinci soğuk dalga gelebilir. Mart, Şubattan daha soğuk olacak.... Gelişmeler gayet güzel...MART KAPIDAN BAKTIRIR KAZMA KÜREK YAKTIRIR.. Hadi hayırlısı..
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834
@KardanadamEmin ha gayret dostum... At kementini çek sistemi.. Dört gözle bekliyoruz . Alalh yüzümüzü kara çıkarmasın .. Bizlerden önce şehrimizdeki su rezervlerinin buna çok ihtiyacı var . 10 gün orta şiddette yağan yağmur 1-2 gün güzel yağacak kar kadar su getirmiyor barajlara.. Ya rab !! Duy sesimizi. !
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834
(03-02-2026, 09:45 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin ha gayret dostum... At kementini çek sistemi.. Dört gözle bekliyoruz . Alalh yüzümüzü kara çıkarmasın .. Bizlerden önce şehrimizdeki su rezervlerinin buna çok ihtiyacı var . 10 gün orta şiddette yağan yağmur 1-2 gün güzel yağacak kar kadar su getirmiyor barajlara.. Ya rab !! Duy sesimizi. ! Ümit KARdeşim .Elimde sihirli bir değnek olsaydı şimdi garantili konuşurdum..Ama bizde verilerin gidişatına bağlıyız..Fakat bu konuda oldukça umutlu olduğumu bilmelisin..Bu sistem için kementimi atalı çok oldu.. Bugece veya yarın modellerde sistem almaya devam edersek yakın meşaleleri..
Beğenenler:
• Captmehmet, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mertatakoy, Mustafa Torun 0834
Beğenenler:
• AZOR, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Galandar16, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mertatakoy, Mustafa Torun 0834
@KardanadamEmin seni eleştirmiyorum , tam tersi başımızın tacısın demişim . Biraz fazla alıngansın ve benim beğenilerime bakıcak kadarda beğenileri önemsiyorsan eğer ;
SEN BU SİTEYE ÜYE OLMAMIN SEBEBİSİN. Amatör bir tahminci olsan da her gün siteye sen ve @AZOR un tahminlerine bakmak için geliyorum. Her be kadar bu sene Azor kardeşim iyi tahminler yapsada. Tahminlerin benim için önemli. Beğeni tuşuna takılı kalma abi, TAKDİR ALLAHTAN. iyi forumlar iyi geceler
[quote pid='80897' dateline='1772490528']
@KardanadamEmin seni eleştirmiyorum , tam tersi başımızın tacısın demişim . Biraz fazla alıngansın ve benim beğenilerime bakıcak kadarda beğenileri önemsiyorsan eğer ; SEN BU SİTEYE ÜYE OLMAMIN SEBEBİSİN. Amatör bir tahminci olsan da her gün siteye sen ve @AZOR un tahminlerine bakmak için geliyorum. Her be kadar bu sene Azor kardeşim iyi tahminler yapsada. Tahminlerin benim için önemli. Beğeni tuşuna takılı kalma abi, TAKDİR ALLAHTAN. iyi forumlar iyi geceler [/quote] Selamün Aleykum.. Hayırlı sabahlar olsun.. Öncelikle şu konuya bir açıklık getireyim .Benim anlayışımda beğeni butonuna tıklamak, yapılan tahmine inanıyorum, güveniyorum, yorumuna katılıyorum ve önemsiyorum anlamı taşır..Ben şahsen görüşüne katılmadığım bir yoruma beğeni butonuna tıklamam..Herkesin kendi görüşleridir saygı duyarım..Birde ayrıca ben seni henüz çözemedim.sebebine gelirsek hem tahminlerimi önemsediğini ve aynı zamanda benim içinde bu siteye girdiğini söylüyorsun ama tahminlerime katılmıyorsun ve beni iyi tahminci bulmadığını beyan ediyorsun, eleştiriyorsun .Burada bir çelişki yokmu? İyi tahmincilik modelden modele tahmin değiştirmekse ben iyi tahminci değilim ve olmayacağımda..Bir sistemin geleceğine başından güvenip, gelme olasılığına inanıp, gelinceye değin geçeceği olumlu, olumsuz evreleri değerlendirerek,hesaba katarak ısrarla arkasında durmak ve savunmak iyi tahmincilik değilse ben iyi tahminci değilim ve olmayada niyetim yok arkadaşlar...Bu böyle biline...Modeller günde kırk takla atıyorken, kırk kere bukalemun gibi tahmin değiştireceksek ben iyi tahminci değilim, olmayacağımda...Beni yıllardır bilen bilir bilmeyende kendi bilir diye her zaman söylerim..Her yiğidin bir yoğurt yeyişi vardır..Ben buyum ve görüşlerim böyledir ve bu saatten sonrada değişmez,saygılar kardeşim.
(03-02-2026, 04:25 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-02-2026, 04:03 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu güne kadar söylediğim ve paylaştığım hiçbir yorum ve sembolleri inkar etmedim..Biz neyle uğraşıyoruz, sen neyin derdindesin..Şu sıkıntılı günlerde bir nebze güzel haberler alıyorken ve sizlerle paylaşıyorken senin derdin bumu Hasan kardeş..Niye not alıyorsun? Gelmezse beni rezilmi etmeyimi düşünüyorsun? Şunu sende çok iyi biliyorsunki biz verilerle hareket ederiz, veriler sistem veriyorsa hemen sizlerle bu mutlu haberi paylaşmanın derdine düşeriz..Sende neyin derdine düşüyorsun..Bumudur kardeş? Teessüf ederim .(03-02-2026, 03:40 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DİYAGRAMLARDA SICAKLIKLAR KAMİKAZE DÜŞÜŞÜ GÖSTERİYOR.. BUGÜN TÜM VERİLER GODZİLLA EFSANESİNE İŞARET EDİYOR.. GODZİLLA YOLDA.. Oldu mu şimdi Emin hocam , biz seni seviyoruz sayıyoruz saygı duyuyoruz. Asla aklımdan böyle bir şey geçmedi. Böyle düşünmene üzüldüm. Ben içten samimi bir cevap vermiştim. Varsın sistem gelmesin gönüller bir olsun. Biz sistem için takip etmiyoruz seni. Pozitif enerjin için takip ediyoruz. Böyle bir cevap beklemiyordum şaşırdım.
(03-03-2026, 10:28 AM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-02-2026, 04:25 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-02-2026, 04:03 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Godzillayı not aldım Emin hocam demedim demeBu güne kadar söylediğim ve paylaştığım hiçbir yorum ve sembolleri inkar etmedim..Biz neyle uğraşıyoruz, sen neyin derdindesin..Şu sıkıntılı günlerde bir nebze güzel haberler alıyorken ve sizlerle paylaşıyorken senin derdin bumu Hasan kardeş..Niye not alıyorsun? Gelmezse beni rezilmi etmeyimi düşünüyorsun? Şunu sende çok iyi biliyorsunki biz verilerle hareket ederiz, veriler sistem veriyorsa hemen sizlerle bu mutlu haberi paylaşmanın derdine düşeriz..Sende neyin derdine düşüyorsun..Bumudur kardeş? Teessüf ederim . Hasan KARdeşim bu aralar modeller gibi bizlerde değişgen olabiliyoruz..Yanlış anlamalar, hassaslaşma biraz doz artışına çıkabiliyor..Şimdi birbirimizi anlama sürecine girelim..Olumsuz havayı üstümüzden atalım..Asıl modellerin bu aralar daha fazla inişli, çıkışlı bir durumdayken biz sağduyulu, anlayış ve hoşgörüyü daha çok önplana koyalım...Sürçun-u lisan ettiysem affola...Sen iyi bir arkadaşsın.. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Kartutgun, 56 Ziyaretçi |

Bugece veya yarın modellerde sistem almaya devam edersek yakın meşaleleri..