Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Kar dan vazgeçtim şöyle seyirlik yağsın Yeter
Bu sene benim için Türkiye ve İstanbul da baraj larimiz in dolması kuraklık tan kurtulmak öncelik
Belli de olmaz Mart kapıdan baktırır kazma kürek ? yaktırır

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 08:33 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun.. Havanın Durumu Ne Olursa Olsun Sizin Havanız Güzel Olsun.  Smile thumbsup Arkadaşlar Mart ilk haftasından sonra beklediğimiz baba sistem dün ( pazar) birçok modelde kaybolmuştu..Biz ne dedik? Rahat olun bu durum modellerde yeni haftanın ilk günlerinde sistem tekrar ortaya çıkacaktır diye öngörüde bulunmuştum..Dün GFS yazı getirmişti, bakın bu sabah yine beklenen sistemi sahneye yeniden getiriyor..Şimdilik biraz doğulu veriyorsada önümüzdeki güncellemelerde batılamasınıda göreceğiz. thumbsup Bu hafta önemli arkadaşlar..
resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 01:50 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar anlıyorum Mart'ta kuvvetli sistem bekliyorum diyorum ama sizler herhalde pek ikna olmuyorsunuz ilginin azalmasından Ben bunu görüyorum ama şunu kesinlikle bilin ki boş olarak konuşmuyorum verileri takip ediyorum, en ince hesaplardan geçiyorum bakın dün hiçbir şekilde hiçbir veri de sistem yoktu ama ben ne dedim size Önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren her an her şey olabilir demiştim hatırlarsanız ve bugün bakın hem sabahtan beri Hem de öğle güncellemesinde efsane niteliği taşıyan sistem yeniden gündeme geldi bu işler böyle arkadaşlar kimseye inanıp inanmama, güvenip güvenmeme meselesi değil Biz verirlerle iş yapıyoruz rüyaya yatıp tahmin yapmıyoruz Ben bir sistemin ardına düştüysem o sistemde ışık görmesem arkasını kovalamam beni bilirsiniz. Bakın sistem vermeyi bize hiç sevmeyen GFS öğle güncellemesinde ayın dokuzundan Sonra efsaneyi veriyor...

resim

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 02:02 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

SİBİRYA TERMİK YÜKSEĞİ AKTİF ..ÜLKEMİZE EFSANE VERİYOR DİYE BAHSETMİŞTİM..KUTUP KAÇAĞI SİSTEMİ UKRAYNA ÜZERİNDEN GELİYOR.. MART EFSANESİ YOLDA..

resim

resim

Öğle güncellemesi bize 2 sistem hediye etti ilkide karlı sistem ikincisi zaten bize efsane yaşatır 
İlk önce bu ilk sistemi garantilememiz lazım atmosfer bu günlerde çıldırır genelde Avrupaya bırakırdı ancak MJO faz nerdeyse 8 mey edince bize bırakmaktan başka çaresi kalmıyacak işte buradaki gücü ufak basınç dizilimlerine bağlı
Akşam elime yeni geçen bir veriyi paylaşacağım belki bizi ikna edebilir
resim

10 Mart sonrası 
resim

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 02:21 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

HASRETLE BEKLENEN KAR SA, UĞRUNDA ÇEKİLEN ÇİLELER KUTSALDIR..MART SONUNA KADAR SOĞUKLAR DALGA DALGA GELİYOR hazır olun GELEEEOOO.. thumbsup Tongue ates Ski https://images.meteociel.fr/im/99/11343/animgwl4.gif

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 02:23 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Merkez çekirdek biraz kuzeyde kalıyor buda İstanbul için 2-3 gün kar demek biraz daha güneylerse tüm ülke Hatay dahil kar alır

2 sistem için 
resim

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 02:58 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

ANLATMAYA GEREK YOK GÖRÜYORSUNUZ.9-13 MART EFSANESİ....SICAKLIKLAR AŞAĞILARA ÇAKILIYOR, DİP YAPIYOR..

resim

resim

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 03:41 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

DİYAGRAMLARDA SICAKLIKLAR KAMİKAZE DÜŞÜŞÜ GÖSTERİYOR.. BUGÜN TÜM VERİLER GODZİLLA EFSANESİNE İŞARET EDİYOR.. GODZİLLA YOLDA.. Tongue Clap ates ates Clap Ski Ski 
resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 03-02-2026, 03:58 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar 4 yıl önce 10 Mart 2022'de Ukrayna-Rusya savaşı ilk başladığında Mart ayında ülkemize arka arkaya kuvvetli soğuk ve KAR gelmişti.
Şimdi de İran-İsrail savaşı var ve ne hikmetse bölgeye yine mevsimine göre sert soğuk iniyor. İlginç bir tesadüf..Ülkemiz 7/8 Mart'ta yine soğuk paterne giriyor hemen arkasından 11/13 Mart'ta GODZİLLA sinyali var.Takipteyiz..

resim

Konuyu Okuyanlar:
Akın, Kerimoglu, 59 Ziyaretçi