| |
Kar dan vazgeçtim şöyle seyirlik yağsın Yeter
Bu sene benim için Türkiye ve İstanbul da baraj larimiz in dolması kuraklık tan kurtulmak öncelik Belli de olmaz Mart kapıdan baktırır kazma kürek ? yaktırır
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, snowserkan
Selamün Aleykum.. Hayırlı, Huzurlu, Sağlıklı ve Mutlu Sabahlarınız Olsun.. Havanın Durumu Ne Olursa Olsun Sizin Havanız Güzel Olsun.
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, AZOR, Captmehmet, Eray, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834
Arkadaşlar anlıyorum Mart'ta kuvvetli sistem bekliyorum diyorum ama sizler herhalde pek ikna olmuyorsunuz ilginin azalmasından Ben bunu görüyorum ama şunu kesinlikle bilin ki boş olarak konuşmuyorum verileri takip ediyorum, en ince hesaplardan geçiyorum bakın dün hiçbir şekilde hiçbir veri de sistem yoktu ama ben ne dedim size Önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren her an her şey olabilir demiştim hatırlarsanız ve bugün bakın hem sabahtan beri Hem de öğle güncellemesinde efsane niteliği taşıyan sistem yeniden gündeme geldi bu işler böyle arkadaşlar kimseye inanıp inanmama, güvenip güvenmeme meselesi değil Biz verirlerle iş yapıyoruz rüyaya yatıp tahmin yapmıyoruz Ben bir sistemin ardına düştüysem o sistemde ışık görmesem arkasını kovalamam beni bilirsiniz. Bakın sistem vermeyi bize hiç sevmeyen GFS öğle güncellemesinde ayın dokuzundan Sonra efsaneyi veriyor...
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Naczö
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Çilingozlu, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834
Öğle güncellemesi bize 2 sistem hediye etti ilkide karlı sistem ikincisi zaten bize efsane yaşatır
İlk önce bu ilk sistemi garantilememiz lazım atmosfer bu günlerde çıldırır genelde Avrupaya bırakırdı ancak MJO faz nerdeyse 8 mey edince bize bırakmaktan başka çaresi kalmıyacak işte buradaki gücü ufak basınç dizilimlerine bağlı Akşam elime yeni geçen bir veriyi paylaşacağım belki bizi ikna edebilir ![]() 10 Mart sonrası
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Naczö
HASRETLE BEKLENEN KAR SA, UĞRUNDA ÇEKİLEN ÇİLELER KUTSALDIR..MART SONUNA KADAR SOĞUKLAR DALGA DALGA GELİYOR hazır olun GELEEEOOO..
https://images.meteociel.fr/im/99/11343/animgwl4.gif
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bokers, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Naczö
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Naczö
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Çilingozlu, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834
Arkadaşlar 4 yıl önce 10 Mart 2022'de Ukrayna-Rusya savaşı ilk başladığında Mart ayında ülkemize arka arkaya kuvvetli soğuk ve KAR gelmişti.
Şimdi de İran-İsrail savaşı var ve ne hikmetse bölgeye yine mevsimine göre sert soğuk iniyor. İlginç bir tesadüf..Ülkemiz 7/8 Mart'ta yine soğuk paterne giriyor hemen arkasından 11/13 Mart'ta GODZİLLA sinyali var.Takipteyiz..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, Kerimoglu, Mustafa Torun 0834, 58 Ziyaretçi |