Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Mart Mart diye diye getireceğiz sistemi ha gayret  Ski

resim

MART EFSANESİ YOLDA..TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR SÖZÜ GERÇEKLEŞECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR..( 1985-1987 MART) HADİ HAYIRLISI..

resim

resim

resim

resim

resim

resim

AiGFS ( Yapay zeka modeli ) 8-12 Mart arasında tam bizlik modelleri nakış nakış işlemiş..Eğer değişim söz konusu olmazsa İstanbul'da KAR orucu için İFTAR VAKTİ...Bunun birde sahuru olacak..17-19 Mart...Anlaşılan oki MART KAPIDAN DEĞİL, BACADAN BAKTIRIR diye atasözünün ufak bir evrim geçirmesine sebebiyet verecektir..

resim

resim

resim

Mart 7 si ile 13 ü arasında güçlü Sistem olasılığı şimdide GEFS' öğle güncellemesi kadrajına girdi..Takibe değer bir sistemi izliyoruz.. Hadi hayırlısı diyelim..

resim

resim

Güncel diyagramda önümüzdeki uzun dönemde artık ısınma olmayacağı gibi soğukların genelde Mart ortasına kadar bizlerle olacağı tahminleri yapılmış..

resim

(Son Düzenleme: 02-23-2026, 08:13 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar.. Evet Mart' ı takip ediyoruz.. Mart Gerçekten güzel geliyor yine kuvvetli bir sistem belirdi Dün sabahtan beridir modellerde özellikle GFS'de sık sık görülmeye başladı bu akşam yine güncellemeye geldi bir ciddiyet var bu işin içinde takip ediyoruz Çok güzel haberlerimiz olacak yakında Bizi izlemeye devam edin.. thumbsup bu sefer şeytanın bacağını kıracağız, siz sadece sakince bekleyin.. eye thumbsup
resim

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 02-23-2026, 09:11 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar Aysonu sistemi geliyor..RUSYA ÜZERİNDEN SOĞUK HAVA GELİYOR! 
Bu soğuk uzun süre ülkemizi etkisi altında tutacak.25 Şubat Çarşamba gününden itibaren 26-27 Şubat yurdumuz Rusya üzerinden gelen kutup kökenli SOĞUK ve YAĞIŞLI havanın etkisi altına girecek. Perşembe günü İstanbul 'da KAR ihtimali yüksek..Tüm karadeniz kıyılarında sıcaklıklar KAR seviyelerine yaklaşacak. Şimdilik henüz saf KAR için soğuklar yeterli olmasa da, rakımı 400 metrenin üzerinde olan yerler için KAR görme imkanı olacaktır.İstanbul’da son güncellemelerde KAR oranı %40-50 seviyelerine gelmiş durumda. Haliyle bu oran iyi bir KAR yağışı için henüz yeterli değil. Soğukların yaklaşık bir haftadan fazla yurdumuzu etkilemesi bekleniyor. Birçok şehir, KAR yağışlarının etkisi altında kalabilir. Takipe devam 
Son veriler ışığında gelecek sistem, soğuğu ile ön planda görünüyor.Olumlu değişimler olabilir.. thumbsup

Hadi arka arkaya ver şu sistemi  ates
resim

(02-13-2026, 10:16 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Diyagrama düşmesine daha 15 gün gelmesinede 30 günden fazla bir zaman var ama demeden edemiycem 14,15,16,17 Mart 1987 yi bize yaşatabilir sistemin en güçlü olacağı 4 günü yazdım umarım efsaneyi bize tekrar yaşatır, kimse kış bitti demesin bu yıl Nisan da bile Kar haberlerini duyacak ve göreceksiniz bu Kış bu sene bize içerisinde yazı yaşattıysa emin olun Kışı da hiç ummadığımız bir anda yaşatacak ve uzun soluklu olacak bunu hep beraber göreceğiz.

Dediğim tarihler yavaş yavaş gelmeye başladı mesaj çok gerilerde kalmasın bu sene 1987 senesi, Tarih tekrar tekerrür edecek ve o efsane sistemi yaşadışımızda ne ısı adası kalacak ne küresel ısınma söylentileri, akıllarda tek bir soru olacak bu kış ne zaman bitecek hayat ne zaman normale dönecek. Bunu zonal rüzgarların seyrine bakanlar beni daha iyi anlayacaklardır Rüzgarlar zayıflıyor peşi sıra sistemler yolda Martı bırakın o artık büyük bir ihtimalle efsane bir 2026 ya aday olacak şekilde geliyor zaten hele Nisan nasıl geçecek siz birde onu düşünün bu yıl Kış uzun soluklu olacak biraz daha bekleyin ne demek istediğimi yakında Diyagramlarda göreceksiniz.

(Son Düzenleme: 02-24-2026, 02:27 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(02-24-2026, 12:31 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-13-2026, 10:16 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Diyagrama düşmesine daha 15 gün gelmesinede 30 günden fazla bir zaman var ama demeden edemiycem 14,15,16,17 Mart 1987 yi bize yaşatabilir sistemin en güçlü olacağı 4 günü yazdım umarım efsaneyi bize tekrar yaşatır, kimse kış bitti demesin bu yıl Nisan da bile Kar haberlerini duyacak ve göreceksiniz bu Kış bu sene bize içerisinde yazı yaşattıysa emin olun Kışı da hiç ummadığımız bir anda yaşatacak ve uzun soluklu olacak bunu hep beraber göreceğiz.

Dediğim tarihler yavaş yavaş gelmeye başladı mesaj çok gerilerde kalmasın bu sene 1987 senesi, Tarih tekrar tekerrür edecek ve o efsane sistemi yaşadışımızda ne ısı adası kalacak ne küresel ısınma söylentileri, akıllarda tek bir soru olacak bu kış ne zaman bitecek hayat ne zaman normale dönecek. Bunu zonal rüzgarların seyrine bakanlar beni daha iyi anlayacaklardır Rüzgarlar zayıflıyor peşi sıra sistemler yolda Martı bırakın o artık büyük bir ihtimalle efsane bir 2026 ya aday olacak şekilde geliyor zaten hele Nisan nasıl geçecek siz birde onu düşünün bu yıl Kış uzun soluklu olacak biraz daha bekleyin ne demek istediğimi yakında Diyagramlarda göreceksiniz.

Hasan KARdeşim..Biran senin bu en son  paylaşımında tamamen kendimi buldum sanki.. eye Smile Biran bu yazıyı benmi yazdım diye bir tuhaf oldum.. Smile Nihayet Nisanın bile KARLI olacağını söyleyen birine çattım.. Tebrik ediyorum seni,Çünkü dikkat edildiyse Nisan sonuna kadar KIŞ SÜRECEK tezimi benden başka yazana rastlanmamıştır, bu tezimden rahatsızlık duyan bile olmuştu, geçmiş sayfaları karıştıran bulur..Fakat daha Ocak ortalarından itibaren Şubat başında KIŞ bitirenleride çok iyi biliyorum..KIŞI NİSAN SONUNDA BİTEBİLECEĞİNİ YAZMAK MEDENİ CESARETTİR ODA BENDE MEVCUTTUR..Bu konuda beni yıllardır bilen bilir bilmeyende kendi bilir.. thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, 36 Ziyaretçi