| |
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, kral, mehmet karsever, snow41
https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index...parki/2031
İstanbulun yanıbaşı Kocaeli Gölcükte Kar yağışı canlı
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun
(02-21-2026, 08:00 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Azor abd ye yine dehşet soguklar iniyor. Yer yer 70 cm kar yağması bekleniyor
Kutupda biriken soğuklar 28 Şubatta başlayacak kutup rüzgarlarının yavaşlamasıyla Güney enlemlere soğuklarını bırakmaya hazırlanıyor,rotanın bizim coğrafyaya gelişi artık bir çok veriye yansımış durumda, geçen hafta yayınladığım Mart sıcaklık tahminindede ülkemizin mevsim normallerinin altında sıcaklık değerlerinde kalacağını yayınlamıştım burdan.
![]()
Beğenenler:
• Alp 1903, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Naczö, REALSHADOW
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel, volkan34tr
Erdoğan bey modeller 1987 yi andırıyor. en kötü 2022 martı benzerini yaşarsak kışı kurtarmış sayılır diye düşünüyorum..Bu kez bişiler olacağını hissediyoruz ALLAHIN izni ile.
Hayırlı akşamlar, hayırlı iftarlar olsun.. Arkadaşlar GFS akşam güncellemesinde sabah verdiği Mart ilk haftasından itibaren sistemi yeniden istikrarlı bir şekilde modellerde yansımaları yine görülüyor..Bu sistem gelinceye kadar birçok evreden geçecektir..Bu halleriyle gelirseki geleceğini düşünüyorum..Bu herkesi tatmin edecek gibi görünüyor..Takip ediyoruz..
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Galandar16, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Çilingozlu, Eray, Galandar16, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel |
| Konuyu Okuyanlar: |
| snowserkan, 32 Ziyaretçi |