| |
Malesef bu yılki nasibimiz havada kar görmek.
Yarim saat sulu kar gördük,şuan azalarak devam ediyor.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BABA, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat
Şu an bir iş dolayısıyla içerenköy'deyim burada yaklaşık 1 saatten beri kar atıştırıyor
Sarıyer, Başakşehir, büyük çekmece ve diğer bir çok ilçemizde an itibariyle tahminlerimize uygun olarak yeniden KAR YAĞIŞLARI görülüyor..Terzi kendi söküğünü dikemezmiş misali, Herzaman olduğu gibi bendeniz Maltepe'de,gözler pencerede buraya ne zaman başlar sorularını kendime sormakla meşgulüm..Dışarıda soğuk, kapalı ve halen orta kuvvette yağmur olarak kendimi avutmak ile meşgulüm.. Gudubet yerde yaşayınca böyle oluyor..İçimizde en karamsarımız ve bir türlü KAR beğendiremediğimiz ve halende havada görüyoruz diye şikayet halinde olan Özgür KARdeşim bile KAR görürken...
Heryere KAR tahmini yap, kendin yağmur seyret..Evet birde bendenizin halini düşünün ve halinize şükredin..
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, AZOR, Captmehmet, Eray, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Snowsedat
Emin abi 22 si sonrasına her kanalda tahminciler 1 hafta açık hava diyorlar. şubatın son haftasını da mı kaybettik ?
(02-18-2026, 12:51 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi 22 si sonrasına her kanalda tahminciler 1 hafta açık hava diyorlar. şubatın son haftasını da mı kaybettik ? Hep ne diyorum, hepde unutuyorsunuz.. Bir daha söylüyorum..Bir sistem bir kere göründüğünde gelme potansiyeli taşıyorsa, gelinceye kadar bir görünür, bir kayboluyorsa o sistemden umut kesilmemeli diye..
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, AZOR, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Snowsedat
Arkadaşlar ben Aysonu sistemi için tahminlerimde bir değişimden bahsetmiyorum..Sadece şuanlık modellerde sistem kaybolmuş gibi duruyorsada tekrar görünmeyeceğini kim iddia edebilir? Kim kime inanmak ve güvenmek istiyorsa bu tutumunda özgür vede serbesttir..Bakın bugün az evvel basındada bu konuda olumlu haberler gelmeye devam ediyor..Bu haberler tamda benim hep söz ettiğim tezlerimden birebir bahsediyor..
![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, akyekrem, Captmehmet, engin34, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, Əspəranza34, GODZİLLA, hacimuratt, pcz2013, Poyrazkarayel, 55 Ziyaretçi |