| |
Azor y.b yükselişiyle yüzey sıcaklık haritasının değişmesi çok mümkün pazartesiye kadar bu sistemin gelip gelmeyeceği belli olur
![]() ![]() Ayrıca ecmf modelemenin sonunda arktik bölge kaynaklı soğuk hava dalgasının yolunu açmış 15-20 Şubat arası
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Çilingozlu, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Mustafa Torun 0834
Azor hocam Ecmfs 12 Şubat 14 Şubat arası Balkanlar kar verdi akşam güncelleme de
Şu örümcek Adamada birşey verince ağlamasın Azor hocam Ecmfs 12 Şubat 14 Şubat arası Balkanlar üzerinden kar verdi akşam güncelleme de Şu örümcek Adamada birşey verinde ağlamasın
@Erol Bıldırcınwe-14 Şubat sistemini dilledirdiniz ama sonrası biraz absürd olmuş
Merhaba bende istiyorum ama Aaaaa bu site hiçbir zaman kapanmasın bu güzel insanlar hep varrrr olsun şöyleeeee dizlere kadar kara gömülelim istiyorum. Vee en çok ta Rabbimden sitedeki bütün kardeşlerimin abilerimin ablalarımın sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşamasını istiyorum.
SAKARYADAN sevgilerimle
Ahmet abi koca koca insanlarsınız burada rütbe peşinde mi koşuyorsunuz
ne önemi var yorumcu tahminci. Sen yaz tahminini
Sen yaz tahminini ne demek loo kış tahminini demen lazım yaz tahmini olmaz biladellendirme adamı.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, 20 Ziyaretçi |

ne önemi var yorumcu tahminci. Sen yaz tahminini