Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-31-2026, 11:15 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Azor y.b yükselişiyle yüzey sıcaklık haritasının değişmesi çok mümkün pazartesiye kadar bu sistemin gelip gelmeyeceği belli olur 
resim

resim

Ayrıca ecmf modelemenin sonunda arktik bölge kaynaklı soğuk hava dalgasının yolunu açmış 15-20 Şubat arası 
resim

(Son Düzenleme: 01-31-2026, 11:36 PM, Düzenleyen: Erol Bıldırcın.)

Azor hocam Ecmfs 12 Şubat 14 Şubat arası Balkanlar kar verdi akşam güncelleme de
Şu örümcek Adamada birşey verince ağlamasın

Azor hocam Ecmfs 12 Şubat 14 Şubat arası Balkanlar üzerinden kar verdi akşam güncelleme de
Şu örümcek Adamada birşey verinde ağlamasın
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

@Erol Bıldırcınwe-14 Şubat sistemini dilledirdiniz ama sonrası biraz absürd olmuş
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 01-31-2026, 11:43 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Tarantula tarafından ısırılmak istemezsin herhalde bıldırcın kuşu. Ağlayan yok burada biladellendirme adamı ER OL subay ol nolursan ol BILDIRCIN yumurtasını çok severim tarantula olarak. Smile
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

(01-31-2026, 11:41 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tarantula tarafından ısırılmak istemezsin herhalde bıldırcın kuşu. Ağlayan yok burada biladellendirme adamı ER OL subay ol nolursan ol BILDIRCIN yumurtasını çok severim tarantula olarak. Smile

Latifeden sayalım hocam thumbsup
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Merhaba bende istiyorum ama Aaaaa bu site hiçbir zaman kapanmasın bu güzel insanlar hep varrrr olsun şöyleeeee dizlere kadar kara gömülelim istiyorum. Vee en çok ta Rabbimden sitedeki bütün kardeşlerimin abilerimin ablalarımın sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşamasını istiyorum.
SAKARYADAN sevgilerimle
  Beğenenler:
  • AZOR, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun

(Son Düzenleme: 01-31-2026, 11:49 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Öyle zaten Latife hanım. Bu da latife

Fatih bile tahmin yapıyor yaw vay arkadaş ben Şoktayım birazdan migrosa gircem.

Ahmet abi koca koca insanlarsınız burada rütbe peşinde mi koşuyorsunuzBig Grin ne önemi var yorumcu tahminci. Sen yaz tahminini
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

Sen yaz tahminini ne demek loo kış tahminini demen lazım yaz tahmini olmaz biladellendirme adamı.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

(02-01-2026, 12:00 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sen yaz tahminini ne demek loo kış tahminini demen lazım yaz tahmini olmaz biladellendirme adamı.

Yaz abi işte tahminini. Sen tarih verince kimse aaa o tarihi başkası verdi demeyecekki
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, 20 Ziyaretçi