Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-31-2025, 09:51 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar yeni seneniz hayırlara vesile olsun sağlık mutluluk ve huzur dolu bir YENİ YIL diliyorum.. Tahminlere gelince.. Bu gece sabaha karşı Marmara Bölgesinin kuzeyi ve doğusu daha kuvvetli olmak üzere KAR alacak.. Bahsetmiş olduğum -42,-44 derecelik blok kütle bu bölgeleri vurabilir..Kimse bundan bahsetmiyor ama böyle bir olasılık var.. Bu konuyla ilgili AKOM bile uyarı yayınladı bilginize..Yılbaşı gecesi olduğu için bunu dikkate alsalar iyi olur..Gece fırsat buldukça bir gözünüz pencerelerde olsun..Sabah ve yarın öğle saatlerinde Karadeniz bize çalışabilir.. thumbsup

Herkese mutlu yıllar dilerimSmile Güzel bir ocak,şubat ve mart bizi bekliyordur umarım( İlk tahminlere göre bekliyorBig Grin)

Sevdiklerinizle ve sizi sevenlerle ; sağlığın, mutluluğun ve huzurun eksik olmadığı bir yıl dilerim

(Son Düzenleme: 12-31-2025, 10:28 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Geçen yıl belki çok üzüldün, Üzüntü ve sıkıntıların belki sevinçlerinden daha fazla oldu. Ama 2026'da Sağlık, mutluluk ve huzurun çok daha fazla olacak biliyorum. Smile  Nice nice yeni yıllara...

Mutlu yıllar arkadaşlar. Nisan'a kadar bol yağış ve kar üzerimizden eksik olmasın inşallah. Beklenen soğuk kütle umarım hatrı sayılır bir kar birikimi yapar.

(12-31-2025, 02:57 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abim.Selamlar saygılar.Ümraniyenin hemen hemen en tepe bölgesi Tepeüstündeyim.Dün akşam yürüme 10 dakikalık yerde kar tutmazken bizim burdaki kar halen hafif var çatılarda.182 metre konumun.Ormana da yakın.Bu gece umutlanayım mı ?

Merhaba Evren kardeşim.

Ümraniye Güney ilçelere göre çok daha şanslı. Yeter ki O bantı yakala. Umut olmazsa hiç bir şey olmaz ki kardeşim. Bir Umuttur YaşamakSmile

Saygılar sevgiler kardeşim.

(12-31-2025, 02:57 PM)ERKAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam , Kayaşehir - Fenertepe bölgesi için durum nedir sizce Avrupa yakası sürpriz yapıp sistemi kendine çekebilir mi?

Millet bahçesi yakınlarındasın sanıyorum..

Başakşehir doğuya göre biraz daha şanssız radarda kütlelerin hareketine bakarsan zaten görürsün. Ancak DEK Bantları geçtiği bölgeyi mutlu eder.

Doğuya göre daha az sürprizli bir bölgedesin.

Hrkesin yeni yılını kutluyor sevdikleriyle birlikte sağlıklu mutlu yılar diliyor hersey gönlünüzce olsun

(Son Düzenleme: 12-31-2025, 10:47 PM, Düzenleyen: Galatasaray1905.)

Rüzgar karayel oldukça avrupa yakası bahtsız bedevi bi cacık olmaz ben umudu kestim kendimi ona göre ayarladım bir sonraki sistemi bekliyorum poyraz yıldız olsaydı avrupa yakası bayram yeriydi

Isterse 5500 metrede _45 girsin benim neyime
  Beğenenler:
  • Snowsedat

(12-31-2025, 10:30 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-31-2025, 02:57 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abim.Selamlar saygılar.Ümraniyenin hemen hemen en tepe bölgesi Tepeüstündeyim.Dün akşam yürüme 10 dakikalık yerde kar tutmazken bizim burdaki kar halen hafif var çatılarda.182 metre konumun.Ormana da yakın.Bu gece umutlanayım mı ?

Merhaba Evren kardeşim.

Ümraniye Güney ilçelere göre çok daha şanslı. Yeter ki O bantı yakala. Umut olmazsa hiç bir şey olmaz ki kardeşim. Bir Umuttur YaşamakSmile

Saygılar sevgiler kardeşim.

Saygı ve sevgiyi en fazla hakedenimiz. Sevgiler,saygılar en sağlıklı nice mutlu senelere abim.Görmesekte çok şey öğrendik,çok fayda sağladık.Yaklaşımın,anlatımın,diksiyonun,umut verişin var ol abim.Sağ ol Sağlıcakla ol.Seni çok seviyoruz.

Konuyu Okuyanlar:
Erol Bıldırcın, 67 Ziyaretçi