| |
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Barbegazi, Burak1980, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Snowsedat
Sabrın sonu selamet dedikleri işte bu modellere göre dönmüyoruz biz sadece pozitif ve gerçek olması gerekenleri takip ediyoruz model bozdu kaybol model çıktıktan sonra tekrar ortaya çık Bizde bu yok En azından ben de böyle bir şey yok bunu anlamayanlar anlamıştır herhalde bakın 1 ocak'ta bile kutuplar üzerimizde
![]()
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Barbegazi, Bokers, Burak1980, Eray, Əspəranza34, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat
Gfs kontrol akşam güncellemesi toplam yağış tahmini
Ecmf daha iyi ![]() Gfs akşam güncellemesi toplam kar tahmini
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Barbegazi, Bokers, Burak1980, Eray, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Barbegazi, Burak1980, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, REALSHADOW, Snowsedat
Yağışlara çok ihtiyacımız var. Soğuk sistemler silsile şeklinde gelsin hiç kesilmesin. %17 baraj doluluğundan acilen yukarı seviyelere doğru toparlamamız lazım. Aylardır ülkece çok az yağış aldık artık sıra bizde. Kar , yağmur ne varsa hepsi gelsin ama daha çok kar gelsin tabi.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, hacimuratt, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartutgun, Poyrazkarayel, REALSHADOW, Snowsedat
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Barbegazi, Bokers, Burak1980, Eray, Əspəranza34, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, kral, Poyrazkarayel, REALSHADOW, Snowsedat
Şimdi durup bakıyorum sistemler biraz bozunca kafasını kumdan kaldırıp yorum yapanlar veriler duzeldiginde nedense ortadan yok oluyorlar bu sadece bizde değil hemen hemen her sitede olan bir durum bu, merak ettiğim konu şu acaba bu durumdan nasıl bir zevk alıyorlar onu merak ediyorum.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Əspəranza34, KardanadamEmin, Kartutgun, Mert2013, REALSHADOW, sirgalton, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, 54 Ziyaretçi |