Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-24-2025, 09:40 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

ECMWF devam ediyor.. Kritik günlerdeyiz.. Haftasonuna kadar sıkı takibe devam..Bu sistem bize i. ne. cekk..Başka şansı yok.. Smile thumbsup 
resim

resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 12-24-2025, 09:46 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

ECMWF YILBAŞI SİSTEMİ için biraz daha heyecanlı bekleyin..Bu işin zevki burada diyor..Sistemi hafif kuzeyimizde tutmuş..İndir la onuuu.Yoksa biz sizi indireceğiz,delirtmeyin la adamı.. eye Big Grin Smile thumbsup Akşamı bekleyin diyo..
resim

resim

(Son Düzenleme: 12-24-2025, 10:15 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Buda GEFS buyrun YILBAŞI SİSTEMİ 31 ARALIK 1 OCAK..
resim

resim

(Son Düzenleme: 12-24-2025, 10:22 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

ŞU DİYAGRAMA ŞAPKA ÇIKARILIR.. HEYECAN DORUKTA...Önce 28- 30 Aralık arasına bakacağız, sonra sıradakiler Yakında yıkacağız ortalığı.. Smile thumbsup
resim

Gem de  harika soğuklar var yanlız basınç dizilşmlerinde biraz problemler var bizim için
resim

(Son Düzenleme: 12-24-2025, 11:43 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

CFS KUTUP BULDOZERİ ni 30 Aralık tan itibaren YILBAŞI SİSTEMİ ve asıl KARAKIŞ OCAK tada 3 adet BABA SİSTEM öngörüyor.. Modellerde İstanbul u görenler insaniyet namına muhtarlıklara bilgi versinler.. Big Grin Smile  thumbsup 
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Kartutgun, Snowsedat

@KardanadamEmin dostum çok ütopik , çok uçlarda bunlar. Ama olursa resmen yüzyılın kışını yaşatır bize Smile
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, BABA, Burak1980, KardanadamEmin

(12-24-2025, 12:12 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin dostum çok ütopik , çok uçlarda  bunlar. Ama olursa resmen yüzyılın kışını yaşatır bize Smile

Değerli dostum.Ne kadar uçlarda olduğunu bende biliyorum...Bellimi olur? Nedense bu KIŞ tan her geçtiğimiz kışlardan dahada umutluyum...Çok güzel bir KIŞ geçireceğimizi düşünüyorum.. Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, BABA, hacimuratt, Kartutgun, REALSHADOW

Hepimizin duası o kış bu kış olsun şeklinde.. Kaldı ki bu kadar extrem bir altyapı,kutup girdabında bu kadar lehimize olan gelişmeler varken ufak ama kelebek etkisi nedeni ile beklentilerimizi boşa çıkaracak zincirleme şeyler yaşarsak tam bir hayal kırıklığı olur. Hayallerimizi yaşamamız dileğiyle..

GÜNCEL ECMWF..   https://images.meteociel.fr/im/30/29791/animvyc3.gif

Konuyu Okuyanlar:
Əspəranza34, 48 Ziyaretçi