Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-13-2025, 07:50 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

GFS DEN AKŞAM GÜNCELLEMESİ,AYSONU HEDİYESİ YOLDA..  thumbsup  Devamıda, Yolda.. eye
resim

(Son Düzenleme: 12-13-2025, 07:54 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

İŞTE BU BEA...BANA BUNLARLA GEL GFS.. Smile thumbsup 
resim

(Son Düzenleme: 12-13-2025, 08:09 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

GOOLLL GOOOLLLLL GOOOLLLL GFS DEN HARİKA HAREKETLER GFS DEN ALTIN VURUŞ...YILIN GOLÜ BU İŞTEEE Big Grin Smile thumbsup 
resim

resim

(Son Düzenleme: 12-13-2025, 08:20 PM, Düzenleyen: kral.)

İyi diledik iyi oldu vallahi süper

Büyük balinayı gördün mü arkadan inen @KardanadamEmin Bey Big Grin
  Beğenenler:
  • adakar, Barbegazi, Captmehmet, KardanadamEmin, Kartutgun

(Son Düzenleme: 12-13-2025, 08:33 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

ANLATMAYA GEREK YOK, GÖRÜYORSUNUZ İSTANBUL 'DAN KAR KOKULARI GELİYOR.. HASRETLE BEKLENİLEN KAR SA UĞRUNDA ÇEKİLEN ÇİLELER KUTSALDIR....Modele bak, hizaya gel dedikleri..

resim

(12-13-2025, 08:00 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GOOLLL GOOOLLLLL GOOOLLLL GFS DEN HARİKA HAREKETLER GFS DEN ALTIN VURUŞ...YILIN GOLÜ BU İŞTEEE Big Grin Smile thumbsup 
resim

resim

(12-13-2025, 08:03 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi diledik iyi oldu vallahi süper

Büyük balinayı gördün mü arkadan inen @KardanadamEmin Bey Big Grin
Aynen Kral... Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, Captmehmet, Kartutgun, kral, Mustafa Torun 0834, Trakia

(Son Düzenleme: 12-13-2025, 09:58 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Bu diyagramda fırından yeni çıktı, taze taze servis yapın.. Diyagramda diyorki, derdinizi biliyorum, ve aysonunda ilacınız yolda.. Smile thumbsup Hadi artık, sizlerde biraz canlanın, bu haberlere bile beklediğim hareketi göremiyorum..Ölü toprağı serpilmiş gibi..Bu modellere, diyagram çıktılarına daha fazla ilgi olması gerekiyor..Siz böyle ilgisiz olursanız bizimde şevkimiz kırılır, gereken takipleri yapmamızın bir anlam ifade etmediğini düşünürüz..Bu haberlere buranın son derece hareketli olması gerekmezmi? Atın şu rehaveti üzerinizden şimdi artık heyecan ve KARSEVERLERİN SEVİNÇ akşamındayız.. thumbsup 
resim

İçimden bir ses 26 Aralıktan itibaren şov başlıyor diyor Smile

resim

(Son Düzenleme: 12-13-2025, 11:06 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Ecmf akşam güncellemesi 
resim
Gfsden daha istikrarlı gidiyor ecmf en az 1 haftalık takip süreci var bu sistemin ayrıca diğer verilerdende bu süreci destekleyen de var desteklemeyende inşallah yarın onları buradan yayınlayacağım

Mesela a.o endeksi  güzel
resim

Risk aldım yeni yıla karla gireceğizSmile
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Karseven, Kartutgun

Konuyu Okuyanlar:
28 Ziyaretçi