| |
Şu diyagramda neler var, birde GFS akşam güncellemesine bakarsak çok farklı ve muhtemelen en sıcak senaryo ve sistemi yine uzaklaştırılmış..Hala sistem tam bir raya oturtulamadı..Sistem büyük bir balık ve kaçırılması bizleri çok üzer..Bu sebeble son dakikaya kadar en ince ayrıntısına kadar takip edilmesi gerekiyor ve bunu yapıyoruz.. Aşağıdaki diyagram hala sistemi bizde olduğunu gösteriyor..Modeller bir kısmı sistemi bize veriyor,bir kısmı yönünü uzak tutuyor..Bakalım akşam ECMWF ne gösterecek, takibe devam..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, kral, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel
(12-09-2025, 08:30 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güncel CFS ye bakın ülkemizi komple KAR a gömmüş..Şu modelleri görünce insanın kalbi durur...Tam hayallerimize hitap ediyor..Biraz gözleriniz bayram etsin diye paylaşıyorum..Darısı GFS nin başına..Hadi hayırlısı.. Emin üstad Serkan hocamın yokluğunda bize umut ve ümit oluyorsun.Eline yüreğine sağlık
(12-09-2025, 09:35 PM)Poyrazkarayel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-09-2025, 08:30 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güncel CFS ye bakın ülkemizi komple KAR a gömmüş..Şu modelleri görünce insanın kalbi durur...Tam hayallerimize hitap ediyor..Biraz gözleriniz bayram etsin diye paylaşıyorum..Darısı GFS nin başına..Hadi hayırlısı.. EyvALLAH KARdeşim..Paylaşımlarım işe yarıyosa ne mutlu bana.. Değerli görüşlerin için sağol, Varol..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, Poyrazkarayel
"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürü Şahin Şahbaz Hava sıcaklıklarına bağlı olarak genel olarak kar yağışlarının ülkemiz genelinde geçmiş yıllara göre daha az olacağını söyleyebiliriz."
Bugün her yerde bu haberi gördüm ve duydum.
Ne olacak şimdi? Kış bittimi? Kışı Bir haberle bitirebiliyorsak kapatalım dükkanı, KAR tahminlerini bırakalım öyleyse.. Arkadaşlar burada gecemizi, gündüze katıp, zaten sıkıntılarla boğuşan insanların biraz buraya giripte stres atacak, beyaz KAR hayallerine bir nebze olsun ilaç olabilmek için kılıkırk yarıp, İstanbul gibi KAR yağma olasılığının zor olduğu bir metropolde bu olasılığı ortaya çıkarabilmek için türlü Sayfa sayfa emekler veriyoruz, eforlar sarfediyoruz...Şimdi hemen böyle bir haber bulup buraya yazmakla insanların umutları, beklentilerinin ne hale gelebileceği düşünülüyormu? Hadi bizim bütün verdiğimiz emeklerimiz bir haberle çöpe gitsin, bu ve bu gibi durumlara yıllardır alışığız..Arkadaşlar şu hiçbir zaman unutulmamalı, bizler burada rüyaya yatıp, tahminler yapmıyoruz, her yaptığımız paylaşım verilere dayalıdır.. Modeller Herzaman gelgit yapar, bu işler sabır işidir.. Atmosfer kolay çözülemez sadece çözülmeye çalışılır,bizler bunu yapıyoruz..Olumsuz haberleri iyi bir haber gibi vermemeliyiz diye düşünüyorum..Herkese saygılar..Sürçun-lisan ettiysem affola..
(12-10-2025, 02:20 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne olacak şimdi? Kış bittimi? Kışı Bir haberle bitirebiliyorsak kapatalım dükkanı, KAR tahminlerini bırakalım öyleyse.. Arkadaşlar burada gecemizi, gündüze katıp, zaten sıkıntılarla boğuşan insanların biraz buraya giripte stres atacak, beyaz KAR hayallerine bir nebze olsun ilaç olabilmek için kılıkırk yarıp, İstanbul gibi KAR yağma olasılığının zor olduğu bir metropolde bu olasılığı ortaya çıkarabilmek için türlü Sayfa sayfa emekler veriyoruz, eforlar sarfediyoruz...Şimdi hemen böyle bir haber bulup buraya yazmakla insanların umutları, beklentilerinin ne hale gelebileceği düşünülüyormu? Hadi bizim bütün verdiğimiz emeklerimiz bir haberle çöpe gitsin, bu ve bu gibi durumlara yıllardır alışığız..Arkadaşlar şu hiçbir zaman unutulmamalı, bizler burada rüyaya yatıp, tahminler yapmıyoruz, her yaptığımız paylaşım verilere dayalıdır.. Modeller Herzaman gelgit yapar, bu işler sabır işidir.. Atmosfer kolay çözülemez sadece çözülmeye çalışılır,bizler bunu yapıyoruz..Olumsuz haberleri iyi bir haber gibi vermemeliyiz diye düşünüyorum..Herkese saygılar..Sürçun-lisan ettiysem affola.. salamun aleyküm Emin abi... sen devam et abi emeklerine için her daim teşekkürler. senin sinerjin olmasa bu forum mezarlık gibi olur. Aynen devam abi.
(12-10-2025, 02:33 PM)akyekrem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-10-2025, 02:20 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne olacak şimdi? Kış bittimi? Kışı Bir haberle bitirebiliyorsak kapatalım dükkanı, KAR tahminlerini bırakalım öyleyse.. Arkadaşlar burada gecemizi, gündüze katıp, zaten sıkıntılarla boğuşan insanların biraz buraya giripte stres atacak, beyaz KAR hayallerine bir nebze olsun ilaç olabilmek için kılıkırk yarıp, İstanbul gibi KAR yağma olasılığının zor olduğu bir metropolde bu olasılığı ortaya çıkarabilmek için türlü Sayfa sayfa emekler veriyoruz, eforlar sarfediyoruz...Şimdi hemen böyle bir haber bulup buraya yazmakla insanların umutları, beklentilerinin ne hale gelebileceği düşünülüyormu? Hadi bizim bütün verdiğimiz emeklerimiz bir haberle çöpe gitsin, bu ve bu gibi durumlara yıllardır alışığız..Arkadaşlar şu hiçbir zaman unutulmamalı, bizler burada rüyaya yatıp, tahminler yapmıyoruz, her yaptığımız paylaşım verilere dayalıdır.. Modeller Herzaman gelgit yapar, bu işler sabır işidir.. Atmosfer kolay çözülemez sadece çözülmeye çalışılır,bizler bunu yapıyoruz..Olumsuz haberleri iyi bir haber gibi vermemeliyiz diye düşünüyorum..Herkese saygılar..Sürçun-lisan ettiysem affola.. Aleykum selam tşkler,KARdeşim, değerli görüşlerin için..
Herkese hayırlı günler hayırlı işler bol kazançlar
Karadeniz alçak basınç I yani meşhur worteks le 2 gün çok bereketli yağmur aldık İstanbul olarak bu önümüzdeki Ocak Şubat Mart aylarında mutlaka 2 adet Karadeniz alçak basınç li worteks li etkili kar yağışlar ı bekliyorum Emin ağbim tahmin lere devam seviliyor sun |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, Snowsedat, 35 Ziyaretçi |