|
Çok teşekkür ediyorum serkan üstadım ilginiz için varrr olun. Sağlıklı günler dilerim
(06-25-2025, 03:17 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan patron nerelerdesin hafta sonu sağlam sistem geloo ull ihtimali var dolu yıldırım fırtına aksiyon tavan yapıyor çık da patlat bir tahmin. Bu arada buradan bir hatırlatma yapmak istiyorum kimse yanlış anlamasın lütfen. Sİtede ben azor emin ve birkaç arkadaş kaldık tahmin yapan ancak Snow41 nickli arkadaşımız bizlerin tahminlerinden hemen sonra 1 2 cümlelik bizim söylediklerimizi tekrarlayan tahmin içermeyen temenni mahiyetinde yorumlar yapıyor bizlerin tahminleri arka sayfalara düşüyor bu hususta daha dikkatli olursa arkadaş sevinirim. Teşekkürler şimdiden kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok zira geçmişe dönük baktım bunu fark edince yazmak istedim iyi günler bol aksiyon var hafta sonu herkes tedbirli olsun yakında meteo alarm verir mgm ve saz arkadaşları. (07-30-2025, 12:07 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-29-2025, 11:27 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazı alanlara düzce de dahil mi? Kocaelide haftasonu dahil bugunden itibaren 4 - 5 günlük yağış bekleniyor yanılıyormuyum @snowserkan bey
ECMWF'den bu sabah güzel haberler geliyor..
![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BABA, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Kartutgun, mehmet karsever, sirgalton, Snowsedat, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BABA, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Əspəranza34, Kartutgun, mehmet karsever, Poyrazkarayel, sirgalton, Snowsedat, Snowselo, snowserkan, тaяaηтυℓa
Beğenenler:
• adakar, BABA, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Əspəranza34, KardanadamEmin, Kartutgun, mehmet karsever, sirgalton, Snowsedat, snowserkan
Selamün Aleyküm.. Hayırlı cumalar, hayırlı sabahlar olsun..Bugünden itibaren dalgalı bir seyir izleyeceğiz.. Ağustos ilk haftası sonuna doğru güzel bir serinleme atağı modellere düşsede temkinli takibe devam ediyoruz..Malum yaz ortasında serinleme atakları modellerede ansızın değişime uğrayabiliyor..Birde daha henüz çok erken ama önümüzdeki KIŞ SEZONU için çok ufakdan birkaç kelam edeyim..Bizim Atmosfer için genelde bir teorimiz vardı, ve epeyde tutarlı sonuçlarda elde etmiştik..Şimdi buna istinaden şunu söyleyebilirimki ne kadar köfte, o kadar ekmek..Diyeceğim şuki bu yaz çok sıcak geçiyor,tabiiki etkiye, tepki prensibi Atmosferde bunun bir karşılığı olacakki, ne kadar sıcak, o kadarda SOĞUK anlamına gelir..ILIK YAZ- SERİN KIŞ.....SICAK YAZ- SOĞUK KIŞ... Sanırım siz ne demeye çalıştığımı anladınız..Bekleyelim görelim..
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BABA, Barbegazi, Burak1980, Çilingozlu, Kartutgun, mehmet karsever, sirgalton, Snowsedat, snowserkan, тaяaηтυℓa
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BABA, Burak1980, Çilingozlu, Kartutgun, mehmet karsever, sirgalton, Snowsedat, Snowselo, snowserkan
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BABA, Burak1980, Çilingozlu, Əspəranza34, Ftherdem, hacimuratt, Kartutgun, mehmet karsever, Snowsedat, Snowselo, snowserkan |
Konuyu Okuyanlar: |
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Kartutgun, realshadow, sirgalton, zemherir, 24 Ziyaretçi |