Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bazı alanlara düzce de dahil mi?
  Beğenenler:
  • adakar, dogan54

(07-29-2025, 11:27 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazı alanlara düzce de dahil mi?

Daha çok İstanbul'un doğusu, Kocaeli,Sakarya Bursa, Balıkesir gibi duruyor.

Batı Karadeniz bu alanın şimdilik dışında gibi duruyor 
Takip ediyorum.
  Beğenenler:
  • adakar, BABA, Burak1980, Çilingozlu, dogan54, mehmet karsever, snow41

Çok teşekkür ediyorum serkan üstadım ilginiz için varrr olun. Sağlıklı günler dilerim
  Beğenenler:
  • snowserkan

(06-25-2025, 03:17 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan patron nerelerdesin hafta sonu sağlam sistem geloo ull ihtimali var dolu yıldırım fırtına aksiyon tavan yapıyor çık da patlat bir tahmin. Bu arada buradan bir hatırlatma yapmak istiyorum kimse yanlış anlamasın lütfen. Sİtede ben azor emin ve birkaç arkadaş kaldık tahmin yapan ancak Snow41 nickli arkadaşımız bizlerin tahminlerinden hemen sonra 1 2 cümlelik bizim söylediklerimizi tekrarlayan tahmin içermeyen temenni mahiyetinde yorumlar yapıyor bizlerin tahminleri arka sayfalara düşüyor bu hususta daha dikkatli olursa arkadaş sevinirim. Teşekkürler şimdiden kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok zira geçmişe dönük baktım bunu fark edince yazmak istedim iyi günler bol aksiyon var hafta sonu herkes tedbirli olsun yakında meteo alarm verir mgm ve saz arkadaşları.

(07-30-2025, 12:07 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-29-2025, 11:27 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazı alanlara düzce de dahil mi?

Daha çok İstanbul'un doğusu, Kocaeli,Sakarya Bursa, Balıkesir gibi duruyor.

Batı Karadeniz bu alanın şimdilik dışında gibi duruyor 
Takip ediyorum.

Kocaelide haftasonu dahil bugunden itibaren 4 - 5 günlük yağış bekleniyor yanılıyormuyum @snowserkan bey
  Beğenenler:
  • Kartutgun, mehmet karsever, Snowsedat, snowserkan

(Son Düzenleme: 07-30-2025, 12:56 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

ECMWF'den bu sabah güzel haberler geliyor.. thumbsup Bugünden itibaren Ağustos ilk haftasında serin ve yağışlı günler göreceğiz..Hadi hayırlısı diyelim..    https://images.meteociel.fr/im/13/13665/animena5.gif

(Son Düzenleme: 07-30-2025, 01:01 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Sıcak sevmeyenlere ( Başta Bendeniz olmak üzere   Smile ) MÜJDE... AĞUSTOS ayının 7 sinden itibaren Balkanlardan bugünlere nazaran daha serin ve yağışlı bir hava dalgası yaklaşıyor.. Vade biraz uzun, umarım değişmezde nefes almaya devam ederiz..
resim

(07-25-2025, 12:29 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Durum çok iç açıcı değil veriler tutarsız bütün serin havalar Avrupa'ya iniyor İzlanda sayesine.... Ağustos ilk hafta bu serinleme indi indi yoksaki 10 kadar kurak taraftayız 
resim

Artık Umut var 8 Ağustos sonrası serin taraftayız 
resim

(Son Düzenleme: 08-01-2025, 08:27 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün Aleyküm..  Hayırlı cumalar, hayırlı sabahlar olsun..Bugünden itibaren dalgalı bir seyir izleyeceğiz.. Ağustos ilk haftası sonuna doğru güzel bir serinleme atağı modellere düşsede temkinli takibe devam ediyoruz..Malum yaz ortasında serinleme atakları modellerede ansızın değişime uğrayabiliyor..Birde daha henüz çok erken ama önümüzdeki KIŞ SEZONU için çok ufakdan birkaç kelam edeyim..Bizim Atmosfer için genelde bir teorimiz vardı, ve epeyde tutarlı sonuçlarda elde etmiştik..Şimdi buna istinaden şunu söyleyebilirimki ne kadar köfte, o kadar ekmek..Diyeceğim şuki bu yaz çok sıcak geçiyor,tabiiki etkiye, tepki prensibi Atmosferde bunun bir karşılığı olacakki, ne kadar sıcak, o kadarda SOĞUK anlamına gelir..ILIK YAZ- SERİN KIŞ.....SICAK YAZ- SOĞUK KIŞ... Sanırım siz ne demeye çalıştığımı anladınız..Bekleyelim görelim.. thumbsup 
resim

(Son Düzenleme: 08-02-2025, 06:50 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün Aleykum.. Mutlu haftasonları olsun..Son GFS model güncellemesi ve diyagramda bu ayın yine daha önceki tahminlerimde bahsetmiş olduğum üzere 8 ine gayet güzel serinlik ve yağışlı hava dalgası öngörüyor.. thumbsup Takipdeyiz...Hadi hayırlısı..
resim

resim

(Son Düzenleme: 08-02-2025, 06:52 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Ayın 8 ine DİKKAT !!!!!!....Bu diyagram güzel geldi..
resim

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Alp 1903, BabaKAR, Barbegazi, coskunnkartal, Əspəranza34, fanatik, Kartutgun, realshadow, sirgalton, zemherir, 24 Ziyaretçi